Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
фала @Давор доста работи кажа кои се навистина така посебно лигавењето по форуми иако знам дека може и јас уште на почетокот не превземав ништо околу зафрканциите со Природен веќе почна да се претерува па и здосадува. Затоа @Priroden те молам ако сакаш некако да стигнеш до внимание или што знам нешто друго немој преку мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Види сеa oд зaебaнции дo кaј стигнaвме :D

Дa стигнaм дo внимaние?
Нa фoрум сo 10 aктивни членa? :D
Oзбилнo?

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Зошто сеа сите грешка ме сфативте ? :(
Немам ништо против форумска романса, дури ако покопате по моето минато на форумот ќе најдете шо сме пишеле со лошото девојче и Роса од тип на љубовна болка па се до свадби и шта веч (нешто на кое не се гордеам али претпоставувам старееме со времето па се менуваме, пс: да го извадам прљавиот веш пре него што неко други то уради) само некаде прочитав дека Ита и Природен се знаеле во живо или јас таков впечаток имав па само му давав еден совет, доколку е сериозен во намерите со Ита да проба на некој друг начин зошто ова осеќам не успева а и можам да почувствувам како Ита не знае што да врате на сето ова. А ако и двајцата се зафркават онда сосема си е океј...

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
@Давор ситуацијата од пред скоро време можеш да ја прочиташ во темата Леле, колку се засрамив кога ... (во Општи муабети е, од моб. сум, неможам да ти ја линкнам директно) прочитај го мислењето на @Priroden, кога јас со него и @Ita бевме на кафе.

Се' е тоа зафрканција, али и за зафрканција треба усул, се што е претерано делува невкусно и излегува надвор од контрола.

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зошто сеа сите грешка ме сфативте ? :(
Немам ништо против форумска романса, дури ако покопате по моето минато на форумот ќе најдете шо сме пишеле со лошото девојче и Роса од тип на љубовна болка па се до свадби и шта веч (нешто на кое не се гордеам али претпоставувам старееме со времето па се менуваме, пс: да го извадам прљавиот веш пре него што неко други то уради) само некаде прочитав дека Ита и Природен се знаеле во живо или јас таков впечаток имав па само му давав еден совет, доколку е сериозен во намерите со Ита да проба на некој друг начин зошто ова осеќам не успева а и можам да почувствувам како Ита не знае што да врате на сето ова. А ако и двајцата се зафркават онда сосема си е океј...
Не мора да се криеш, знаеме дека сакаше да ја освоиш што и успеа, признај си.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and Beauty&Beast

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не мора да се криеш, знаеме дека сакаше да ја освоиш што и успеа, признај си.
Не сакам никого да освојам. Фала Богу, здрав прав сум ако сакам некоја да освојам ќе и пријдам во живо а нема да се кријам зад ников на форум. Не знам ни како изгледа Ита, ни од каде е, ни дали воопшто е женско. Што се однесува до мене, може токму ти да пишуваш од тој јузернејм :)