Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ќе нѐ обвинат дека ја крадеме сендвич-кампањата :D Затоа да смениме ние, бурек даваме. И тоа не четврт туку цела пита.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Погрешни термини користите и мрсомудите многу ,според тоа како сум бил тежок за читање е може недоволен капацитет да разбере другата страна , а незнам кој компетентен ги селектира вака членовите и од каде тој право ?!?

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Pica pica

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Погрешни термини користите и мрсомудите многу ,според тоа како сум бил тежок за читање е може недоволен капацитет да разбере другата страна , а незнам кој компетентен ги селектира вака членовите и од каде тој право ?!?[/QUOTE
Имам идеја, пријави ги за навреда на член, па навистина е навредување со такви глупави категории, кој ли само модератор ги измислил!???

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Прљав веш мори мајкоо !
Мрсомудење само и помислата дека интелегенцијата достигнала највисоко ниво со што тие тука ќе си се препознаат истите сакаат да ја имаат ,а не можат ,таа е во генот и само ја надградуваш , како во фудбалот , па копачките не играат фудбал сами нели ?!
Секогаш било така , зад добриот коњ прашина се дига , а магарињата секогаш ќе се товараат со дрва и на самарот ќе седат овчари ;) :) !!!