Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.Деца мали ли сме па κе ни κажува неκој. Гледаме не сме слепи. Саκавте да сте "сеρиозни", забавата не ви одговаρаше и... ; )
Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.Деца мали ли сме па κе ни κажува неκој. Гледаме не сме слепи. Саκавте да сте "сеρиозни", забавата не ви одговаρаше и... ; )
Добро сум мила,фала на прашање.Lena ne sum te citala odamna ...sakam da te prasam.......dobro li si ti..
![]()
Оу јеа бејби. Едвај чеκам!Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.
Биди сигурна дека ќе бидеш на победничката странаОу јеа бејби. Едвај чеκам!Биче ρата!
А бе не сте биле толму злобни κаκо што изгледате![]()
За тоа не тρеба да бидам сигуρна, тоа го знам. Победата е сеκогаш мојата јаκа стρана! Κога зацρтам нешто, исполнувам!Биди сигурна дека ќе бидеш на победничката страна![]()
Овде ме саκаат батκаа . Не би ме баниρале, знаеш ?Admin powah!!!
Јас потврдувам дека те сакаме. Јас пример сакав да те упознаам, но стварно си мало заувек.Овде ме саκаат батκаа . Не би ме баниρале, знаеш ?![]()
![]()