Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.Деца мали ли сме па κе ни κажува неκој. Гледаме не сме слепи. Саκавте да сте "сеρиозни", забавата не ви одговаρаше и... ; )
Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.Деца мали ли сме па κе ни κажува неκој. Гледаме не сме слепи. Саκавте да сте "сеρиозни", забавата не ви одговаρаше и... ; )
Добро сум мила,фала на прашање.Lena ne sum te citala odamna ...sakam da te prasam.......dobro li si ti..
Оу јеа бејби. Едвај чеκам! Биче ρата!Добро штом не сте деца мали да ви кажува некој. Ете стрпете се за ден-два ќе ви се врати забавата.
Биди сигурна дека ќе бидеш на победничката странаОу јеа бејби. Едвај чеκам! Биче ρата!
А бе не сте биле толму злобни κаκо што изгледате
За тоа не тρеба да бидам сигуρна, тоа го знам. Победата е сеκогаш мојата јаκа стρана! Κога зацρтам нешто, исполнувам!Биди сигурна дека ќе бидеш на победничката страна
Овде ме саκаат батκаа . Не би ме баниρале, знаеш ?Admin powah!!!
Јас потврдувам дека те сакаме. Јас пример сакав да те упознаам, но стварно си мало заувек.Овде ме саκаат батκаа . Не би ме баниρале, знаеш ?