Црн Хумор

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Што е разлика меѓу мобилен и хемероиди?
-Првото го има секој шупак...второто само некои .)

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
Дали знаете што е родео во сексот?

- Тој лежи на грб, вие седите на него. Со една рака сте ги зграпчиле влакната на неговите гради и му велите дека имате СИДА...и тогаш се обидувате да останете горе 5 минути :rofl

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Мамо, не ја сакам веќе баба! - Добро сине, стави ја на крајот на чинијата.

Мамо, а може да си играм со баба? - Може сине, али пак ја закопај.

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Си ловам јас така риби едно сабајле и оп наеднаш нешто угриза...кога вадам да видам...гледам гледам...што ќе видам...златна рипка.
Ај што беше златна рипка, па уште и збори...ми вика ако ме пуштиш ќе ти исполнам една желба...јас ја фрлам у вода и и викам...еве те пуштам ништо не треба...ама она се запна кажи желба па кажи желба.

Абе рибо ништо не треба, уживај пливај не се замарај....
Не бе бра
т, кога се запна желба па желба....и викам пак...нејќам бе рипче ништо...слободна си ајде не умарај безвезе, пази само друг пат на ова трскиве незгодни се ау.... али рибава упорна и на крај ми вика...ај барем да ти го испушам еднаш....и тука се замислив ...и и викам е ај испуши ми го.
И си седам јас така, она ми го пуши....го пуши...го пуши....и ОП наеднаш се претвори во 13 годишно девојче....Е отприлика така беше господине судија...

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Паркира некое бесно авто едн од наши Гастрбајтери и доваѓа до њега некое циганче пружа руку и му вика... „Не сам еја ништо 3 дна!“. А овј му вика:
„МОРАШ ако треба и сс силу“
hahahahhaha :D ima gi miljon u kumanoo gasrbajteti : )mi gi vikamo afganistanci : )
bile si dvoica afganistanci (kumanofci) u dubai i edn mu vika ej brat aj dnska da edemo susHi, a ovj mu vika ne be brat ke si edemo ss usta ne ss usHi : )

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Седи некоја девојка сама во инвалидска количка во кафич, и приоѓа млад дечко кој сака да ја запознае и почнуваат муабет.
После упознавањето се договараат другиот ден да искочат да шетнат во парк.
Во паркот се зближуваат уште повеќе, дури се вљубува дечково...и така после долги муабети и светкања со очите она му предлага да водат љубов....за да им биде полесно девојката му дава идеја да ја подигне
да се фати за дрвото а он после тоа да прави тоа што треба да прави.
Кога све завршило, дечкото ја носи дома и од врата истрчува мајка и и почнува да го гушка и бацува дечкото. Тој целиот збунет ја гледа а мајкава му вика:
-Фала ти сине што ја врати дома !!!
-Па нормално мајче дека ќе ја вратам, мислам..нема смисла нели ?!?!
-Аааа синко да видиш ти какви фраери има....ќе ја ебат ќе ја ебат и ќе ја остават по три дена да виси на дрвото !!

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Како силуваат глувонема девојка?
- Ја е*ат и и ги сечат рацете да не каже дома.

Седат двајца педофили у парк и мине едно девојче од 9 годинки. Едниот му вика на другиот:
„ Еееее кога беше млада каква риба беше.“

Вика дете по мајка му: Маммоооооо бато се обеси во кујната.
Оваа испаничена трча до кујната и таму детето ја пречекува: Априлили лилили во бањата се обеси

Во Етиопија играат жмурка, мижи едно дете и почнува да бара...гледа , гледа и наеднаш вика: Аха ене го Саид зад метлата :rofl

Не биди расист , сакај црн хумор!