Во случајов дефинитивно се работи за оштета на мозокот.
Одлични сте, продолжете така и син ви или ќерка ви научете ја на овие Ваши работи.
Во случајов дефинитивно се работи за оштета на мозокот.
Одлични сте, продолжете така и син ви или ќерка ви научете ја на овие Ваши работи.
Парва мај мен, не можеме ние да пресудиме што е убаво а што не е во очите на еден хомо, кога неговите хормони различно делуваат од нашите.Цело време сам воздржан на овуј тему, не ми се дискутира ама едноставно сам протиф
А не ми е јасно какфо е тој задовољстфо два исти пола да се сексаф
Мислу дека негде на форум ми е пишан овј муабет
"Oд толко убави девојчиња на сфет, како н екој ке избере мушко за да плесне, или па да биде плеснат" цц
Парвати не сме сите исти.Цело време сам воздржан на овуј тему, не ми се дискутира ама едноставно сам протиф
А не ми е јасно какфо е тој задовољстфо два исти пола да се сексаф
Мислу дека негде на форум ми е пишан овј муабет
"Oд толко убави девојчиња на сфет, како н екој ке избере мушко за да плесне, или па да биде плеснат" цц
Па не си ги пореметил хормоните со сила, така се родил. Тогаш ај ќе направиме еден пример за нормална личност и ќе ги земеме сите параметри во обзир (биолошки, физички, општествени...комплет се`) и кој не е во складност со „нормалата“ нема да има право да живее.Значи Петко си има проблеми со мозокот хормоните и тако даље
Значи какф такф Петко си има проблем, значи његоф проблем : ) не е мој : P haha
Што сака нека праи Петко ама ја не сам за легализацију или за поголеми права, какфи права сакаф кд имаф си пореметени чустфа хормони емоцие јоооооооој што к*р улете у овуј тему, ама ич не ми се дискутира за овој
Поздраф
Така де не се бара иднина.Зарем се бара некаква иднина?
Зарем задоволството не е доволно?
Грешка си со ова. Баш напротив, повеќе се малтретирани. Можеби не толку физички колку психички, но сепак се малтретирани и тоа МНОГУ!Баш вчера го гледав филмов Парада. Во споредба со тоа каков е односот кон геј популацијата во соседна Србија - кај нас условите се далеку подобри (иако се уште не се признаени како геј заедница и немаат никакви права) барем не ги малтретираат и не се изживуваат со нив...
Грешка си со ова. Баш напротив, повеќе се малтретирани. Можеби не толку физички колку психички, но сепак се малтретирани и тоа МНОГУ!
Имам другар хомосексуалец, до пред некое време не знаевме дека е, а богами и не се ни приметуваше. Човекот што беше најпочитуван во друшво, беше тука за сите во секоја доба, не засмејуваше и беше омилен и кај машкиот и кај женскиот дел од друштвото стана најомразен, избегаван и осудуван од цело друштво. Истите тие што не веруваа во Бог, сега одат против него со тоа демек абе Бог не создал нас да бидеме со различен пол а не вака, не е нормално ти си чудак за мене... Истите тие што не ги занимало стање во државава, што никад не отвориле весник ни погледнале вести, наеднаш се засекираа што ќе гледаат идните генерации, каков пример ќе оставел сега еден хомосексуалец на нацијата.. Готово пропадна светот.. Неговите дома што се гордееа до вчера со него, со неговите успеси наеднаш очи не сакаат да му видат, луѓето го вреѓаат и понижуваат на улица.. И ова се зошто? Зошто собрал храброст да ја извади маската и да си го покаже своето јас кое го исполнува него без разлика на туѓите мислења. Зошто каков и да си, никогаш за луѓето нема да чиниш. Кога луѓето ќе слушнат за некој дека е хомосексуалец, одма го означуваат како различен, болен, изрод и не знам што. А тој е само една обична душа како нив која сака слободно да си живее без да биде напаѓан и малтретиран од сите страни.
И не само тој, сите тие се толку фини и мирни што грев е некој да им напакости.
Не се замараат за убијци и педофили толку колку што им сметаат хомосексуалци.И многу често поради таквата ситуација се самоубиваат. Цело општество ќе се сврти против него, ќе го убедува дека не е нормален и што да прави тој? После кој е нормален, а кој не е...
И многу често поради таквата ситуација се самоубиваат. Цело општество ќе се сврти против него, ќе го убедува дека не е нормален и што да прави тој? После кој е нормален, а кој не е...
Јас не знам ни еден случај кај нас дека некој п***р се самоубил ...