Фудбалски трансфери и шпекулации

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Арсенал има со минимална апдејтирана верзија на играч сличен на Саного, а тоа е Велбек. Што значи не му требаат двајца такви. :D

Велбек е Ференц Пушкаш за Саного, не заебавај сосема ок трансфер :)
Туку што ќе прави сега Арсенал без Саного :( на незагрена клупа ќе треба да седат играчи, ќе настинат исто ко на цименто да седеле, зима е...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
serhio-ramosbabamu-original.jpg

Бaба му на Серхио Рамос била од Прилеп ,може да се види и една слика нејзина ,Реал Мадрид има Прилепчанец !!

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Шпекулација. Гундоган и Хумелс во Јунајтед.

Чудно како Баерн не се заинтересирани за играчи на Дортмунд, им ги земаа сите ама изгледа немаат место веќе, гејови баварски.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Гундоган не е тој што беше и далеку е од квалитетот што го бара Баерн. А Хумелс од почит ќе игра само надвор од Германија, и веројатно само Јунајтед се спремни да искешираат милиони.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гундоган не е тој што беше и далеку е од квалитетот што го бара Баерн. А Хумелс од почит ќе игра само надвор од Германија, и веројатно само Јунајтед се спремни да искешираат милиони.
Знам дека Гундоган не е за во Баерн, само се зафркавав дека се што беше добро во Дортмунд го собраа па затоа реков чудно како и овие не ги побарале. :)

Да имаа Левандовски и Геце почит кон Дортмунд како Хумелс добро ќе беше, а не да отидат кај најголемиот ривал. Гејови и тие.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Знам дека Гундоган не е за во Баерн, само се зафркавав дека се што беше добро во Дортмунд го собраа па затоа реков чудно како и овие не ги побарале. :)

Да имаа Левандовски и Геце почит кон Дортмунд како Хумелс добро ќе беше, а не да отидат кај најголемиот ривал. Гејови и тие.
Истиот тој ривал пред некоја година им искешира 100 милиони (барем мислам дека не беа 200) на Дортмунд за да не прогласат банкрот и да останат во Бундеслига.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Истиот тој ривал пред некоја година им искешира 100 милиони (барем мислам дека не беа 200) на Дортмунд за да не прогласат банкрот и да останат во Бундеслига.
Грешка си. Баерн никогаш не им дал 100 милиони на Дортмунд. Долговите на Дортмунд беа околу 150-200 милиони, Баерн им даде само 2 милиони, не се малку ама во споредба со долгот што го имаше Дортмунд тоа не е никаква помош. 2005 мислам дека беше ова.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Грешка си. Баерн никогаш не им дал 100 милиони на Дортмунд. Долговите на Дортмунд беа околу 150-200 милиони, Баерн им даде само 2 милиони, не се малку ама во споредба со долгот што го имаше Дортмунд тоа не е никаква помош. 2005 мислам дека беше ова.
Моја грешка, 2 милиони биле. Небитно, муабетот е дека им ја должат услугата.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Клоп на крај од сезонава си оди од Борусија, самиот побарал како што читав. Највератно следна дестинација му е ПЛ. Сити? :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Клоп на крај од сезонава си оди од Борусија, самиот побарал како што читав. Највератно следна дестинација му е ПЛ. Сити? :zelen

Бенитез во Ливерпул, Клоп во Тотенхем, Симеоне во Сити и ќе имаме забава во ПЛ, нешто како хиени кога се тргачат за некој леш :zelen