Фризура

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,239
1,758
113
Малку таму, малку овде...
Ах, не ми ја чепкајте точката „фризури“.
Значи вака, кога јас се шишам викам само уште сега и повеќе не. И секогаш истото.
Сакам, многу сакам, долга коса, ама долга што се вика до под задник.
И никако не ми успева, зашто морам да видам некоја друга и да ја посакам.
Се ишивав пред некоја година ко Викторија Бекам, нели беше модерно!
Па дури ми порасна на истата должина како пред шишањето ми требаа три години. Во меѓувреме, правев шишки. А ги мразам.
Ај што ми се мрси косата без нив туку со нив е хорор. Секој ден сакаат миење. И секогаш викам не правам повеќе шишки и секогаш правам, повторно и повторно.
И наместо да ја оставам да ми порасне, јас упорно ја шишам. Сега ваква форма, сега таква форма, а таа бавно расте и никако да порасне.
Моментално имам ваква: