Фотографија (дискусии, совети, ваши слики)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
У последно време доста вежбам на „мртви објекти“ на 10тина сантима од објектив. Релативно многу лесна вежба за совладување и мислам секој може да ја практикува дури и со 2рокласен мобилен телефон.
 

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Прекрасна природа, прекрасна идила...
Вевчани

IMG_3389.jpg IMG_3386.jpg