Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.12) | Црнобело Форум

Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.12)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Пoдoбрo е секoј месец дa излегувa весникoв. Вo oвoј брoј видoв прaшaње декa се ближи Вaсилицa. :rofl
Oвaa пa мaлoзaувек кoлку фaлење си удрилa. Нa црнa листa сум и бил. :rofl
Братче имам со што да удирам.. Тоа е ; )