Ок е весникот, можеби не е секогаш многу интересен и можеби не содржи секогаш содржини кои им се допаѓаат на сите, но во секој случај ми се допаѓа што постои. Искрено ги немам читано сите изданија и не ги читам секогаш сите содржини, но кога ке излезе имам обичај веднаш да го превземам.
Мене посебно ми се интересни интервјуата и поради истите сум сменила мислење за многу членови, најчесто впечатокот ми бил попозитивен одколку на форум, бидејки тука ретко се разговара и дебатира, најчесто се спротиставуваме едни на други, па така сметам дека тие неколку страни одвоени за интервјуирање на членовите се добра можност за подобро запознавање.
Исто така, се случува на форумот некои теми да ги избегнувам, некако ненамерно, дали поради насловот или поради тоа што темата не пробудила интерес кај мене, а во весникот да прочитам нешто околу тоа и да ми се разбуди интересот.
Не мора да има некоја посебна корист од весникот, всушност незнам каква корист сакате да имате од весникот и какви ви биле очекувањата, но мене ми е ок.
Е сега, замерки можам да најдам безброј, но не ми се критикува во моментов.