Еј сега,јас да си прашам..Кога ќе биде свадбата..?нема потреба да се пишам у темава ние сме запишани сме во матично
штом за 1 ден цела историја ти ја раскажал поготово на полето-љубов, јас мислам дека за брзо ќе објавите нешто на темава.SoZmajche e .. koa ke se razvede jas sum slobodna Samo da ne go pretrka nekoj
знаеш ти кај удираш само утре после факс ќе те киднапирам така да си знаешSoZmajche e .. koa ke se razvede jas sum slobodna Samo da ne go pretrka nekoj
нека го заврши факсот ќе бидете поканети сите , ама немаме кумови ако не е проблем некој да донира кујна, спална и итнЕј сега,јас да си прашам..Кога ќе биде свадбата..?
Ako vaka zbori{ dodeka si vo brak jas ne se ziam so tebeнека го заврши факсот ќе бидете поканети сите , ама немаме кумови ако не е проблем некој да донира кујна, спална и итн
најмал проблем и онака тебе прва ќе те поканиме може и старосватица да те прајме да седишМене на свадба да ме каните, па кој и да се зема..нема веза
може јас некој сват ќе си најдам
спремна сум јас за свадбатанајмал проблем и онака тебе прва ќе те поканиме може и старосватица да те прајме да седиш
до нас на невестинска маса така да ќе гледаат и во нас и во тебе ќе ја наредиме работава новица василевски ќе ни пее
,