После години, откако утше ко тинејџер една козметичарка ми го уништи лицето со демек третмани (имав на левиот образ после модро ко грозд од инфицирана крв), си го најдов чарето во CO2 laser resurfacing. Обично овој период се прави и тогаш е на пола цена попуст т.е. од 300 на 150 евра, но вреди.
Е сега, малце е грдичко пошто си ја мирисаш кожата како ти гори и после недела дена мораш дома, со слој крема на тебе, но крајниот резултат е топ.
Имам правено два пати и сега имам многу малку од дисколорацијата останато, со пудра не се ни приметува, а дупчињата на слепоочници ми ги пополнија со крвна плазма (иде гратис уз третманот), но не се сосема исчезнати.
Ноември се надевам пак дека ќе стигнам да направам.
Сѐ на сѐ, добри 75% се среди.
Е сега, малце е грдичко пошто си ја мирисаш кожата како ти гори и после недела дена мораш дома, со слој крема на тебе, но крајниот резултат е топ.
Имам правено два пати и сега имам многу малку од дисколорацијата останато, со пудра не се ни приметува, а дупчињата на слепоочници ми ги пополнија со крвна плазма (иде гратис уз третманот), но не се сосема исчезнати.
Ноември се надевам пак дека ќе стигнам да направам.
Сѐ на сѐ, добри 75% се среди.