Фејсбук или Твитер?

Која социјална мрежа ја користите од овие две?

  • Фејсбук

    Votes: 30 76.9%
  • Твитер

    Votes: 16 41.0%

  • Total voters
    39

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
31
Скопје
двете ама на фејбук сум само заради игрици и ако ми треба да се договорам со луѓе за нешто итно или небитно... твитер поише си го сакам баш заради тоа што ги немам сите пријатели од фб и поубав ми е за користење
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
твитерот ми е поинтересен, само 140 карактери се премалку да се искажеш :)
 

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
Ни едното ни другото.
Ама имаше време кога го сакав фејсбукот(ради покерот и фармата) :sram
 

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,277
1,898
1,133
Се сложувам ...ни едното ни другото...ама ако морам да бирам меѓу двете би го избрала твитерот..на фејсбук некако се ми е на тацна, луѓево изгубија сенс за приватност...единствено тоа ми смета
 
  • Like
Реакции: BlackTulip