Фан клуб : Јувентус

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
ма и со трет состав ова не требаше да биде проблем+ со играч повеке,, што му стана на Џиџи такви голови да прима

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Официјално од Фејсбук фан пејџот на Маркизио:
Meno male...niente di grave!
Domani quando sarò al campo saprò dirvi di più!
Nel frattempo vi ringrazio per i messaggi che mi avete lasciato.
Peccato per oggi,abbiamo davvero sprecato una grande occasione,giocando non da Juve.
Ci rifaremo!!
Un grande abbraccio.
Buona serata
282863_582398805119998_1456443061_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Не губам надеж во секој случај....само сакам една информација, што се случи со Киелини, ќе се врати утре на терен или тешко?

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Не губам надеж во секој случај....само сакам една информација, што се случи со Киелини, ќе се врати утре на терен или тешко?
Mислиш Маркизио? Киелини има уште баеги да паузира,Маркизио ќе паузира една недела и нема да биде присутен. Конте наместо Пирло ќе го игра Мароне како замена,најверојатно ќе го одмара за Селтик,а и присуството на Вучинич не е загарантирано заради мала повреда.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Mислиш Маркизио? Киелини има уште баеги да паузира,Маркизио ќе паузира една недела и нема да биде присутен. Конте наместо Пирло ќе го игра Мароне како замена,најверојатно ќе го одмара за Селтик,а и присуството на Вучинич не е загарантирано заради мала повреда.

Ко така со кого ќе играме ние утре?? аааа вака не ми се седнува ни да гледам...

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Утре преку ден ќе биде познат целосниот состав,ќе го постирам. Ја типуем или на 0:0 или на загуба,језда веруем дека Конте нема многу да вложува во утакмицава,повеќе минутажа ќе даде на оние играчи што не играле. Ама којзнае,може некој од нив да изненади.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Сара.13

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Утре преку ден ќе биде познат целосниот состав,ќе го постирам. Ја типуем или на 0:0 или на загуба,језда веруем дека Конте нема многу да вложува во утакмицава,повеќе минутажа ќе даде на оние играчи што не играле. Ама којзнае,може некој од нив да изненади.
Напротив. Мислам дека Конте ке ги среди малце играчите, премногу се дигнавме а и поразот од Самдорија ни даде доволен знак, утре мислам дека ке одиме на победа, по шо сме дома а и ако изгубиме од Милан (катастрофален состав) ке паднеме многу, верувам дека го знае тоа Конте и верувам дека ке се среди.
Маркизио може и порано од очекувањата да се врати, од ден на ден ке се гледа неговата повреда, Келини уше 1-2 недели ке дојде и тој.
Утре Видал треба да стартува заедно со Погба и Падоин, а на оваа страна може Џакерини наместото на Де Чеље (Ештон Качер :) ).
Сепак типувам на победа, нема да се дозволи уште еден ваков пораз од Милан.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Marchisio