Фан Клуб: Челси

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ешли Кол го продолжи договорот на уште една година, finally! (party)
Ајде уште Лампс, pleeease!

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Добро бе, разбирам јас млада екипа, неуиграни децата, ипак прва сезона им е на Азар, Оскар, Аспи... Ба ни еден месец не е тука... Ама шо е ова, испаднавме од секаде од кај шо можеше да се испадне. (facepalm)

А црвениот - заслужен. Стварно детето изводеше нешто со топката, и одглуми малце после, ама не му доликуваше на Азар онакво нешто да направи.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Oвој (Х)азар е баш хазарден тип. :zelen
Mногу чудна сезона за Челзи - на гости импресивни, дома... дома... (facepalm)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Лелел ко ќе ми текнит дека пред некоја година колку тешка тврдина за одземање бодови беше СБ ми идит да плачам. Ах бе буре, бе буре ќе не упропастите заедно со плавушана.

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Reading: два шута - два гола. Пу, да ти'бам. За десет минути цела доминантна утакмица падна во вода.
А зашо?
Примат гол и „тренерот“ го вади Торес за во игра да го стави Ba. Really?! :^)
И за кој к*р се загрева Тери цела утакмица?

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ама Slims, Рафа е, да го цитирам Nighty, „еден од најголемите и најискусни тактичари во модерниот фудбал“. Не знаеш ти? Како инаку би се објасниле неговите измени, Цезар на местото на Бане, кога бркаме резултат и ни треба напаѓач, и Ба на местото на Торес, кога чуваме резултат и ни треба одбранбен играч? Да не ја спомнувам измената Мата - Бенајун, тоа беше потег на натпреварот денес! Несомнено, ова може да го направи само голем тактичар! (Зини земјо, голтни ме го.)