Јас ќе ти помогнам.Здраво на сите итно ми треба една писмена работа, ке ве молам ако можете да ми помогнете благодарам
Јас ќе ти помогнам.
Бев толку добар и ја освоив, а таа со толку тврдо срце. И го омекнав. Се разбуди еден ден, а таа сеуште нерасонета, гледајќи низ пенџере како дува ветерот и вее снегот, снегулките паѓаа, јас посакав да обели се` и да направам снешко, ми кажа наеднаш, само ти ми ја пополни оваа празнина и срцево ми го омекна. И така јас бев многу добар и го победив најтврдото срце. Крај.
Мислам, вака започни... понатаму потруди се сам, не може све јас![]()
![]()
![]()
KOJ DRUG TI IMAA KAZHANO OTI SI GLUPA?До кога бе вака, ајде да е некоја претешка тема па да разберам да се побара помош малце, ама на вакви теми ли да се бара и тоа уште цел состав де бе толку ли се нема воља и имагинација да се напише една обична писмена работа.
Ама како, полесно напраи една тема и ќе се најде некој да напише, е како да не.![]()
Кажувај*, не знаеш*, напишеш*, не може*, има*Ako znaes da pomognes napisi, i ne mi kazuaj mnogu ovde ti dva zbora neznaes da napisis ne pa pismena da sostavis nepismen nemoze da napisi pismena (vazi za tebe)
KOJ DRUG TI IMAA KAZHANO OTI SI GLUPA?