Униформи

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Ние во Георги имавме најубави :showoff
Ама затоа квалитетот никаков.Се сеќавам недела дена дали ги носевме само и толку беше :trepka

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Да коа бев средно носев униформа и искрено не ми претставуваше проблем..ме нервираат денешниве дечишта као леле ова она како ке го носам вака така...ако ти рекле да носиш ќе носиш и тоа е тоа..

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Кога бев основно имавме, но не ги носевме... средно имавме, но кога ние бевме 3 година на крајот, и така за нас немаше... но сега гледам сите мора да ги носат, од кога го направи тоа гимназијата сите средни почнаа и сега се знае кој е ученик, а не како порано манекени и манекенки да ми изиграваат... и на универзитетот имаме униформи, но во Струмица не е задолжително носењето на истите, си немам ни купено...

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Униформи кај нас има откако се отвори училиштето.
И задолжително е да се носи.
Има 4 т.е. 5 делови. Маичка на кратки ракави, блузон, елек со кошула. Кое сакаш можеш да го носиш. Ова е задолжителното.
Незадолжителен беше дуксерот со патент. И сите го купивме.
Тој не им требаше. Сега секој здола става што сака, згора дуксерот раскопчан и пак не сме исти.
Инаку униформите се тегет со сини рабови, на левата страна е логото на училиштето. Маичките се бели со тегет рабови...
Убави се, пријатни за носење, топли (зимските делови), а и убава работа. Не мораш да се мислиш што да облечеш зашто секогаш имаш избор да ставиш само униформа.

InnaLaurie

Истакнат Член
12 март 2012
281
322
363
31
На некој пуст остров
Немаме уноформи. Секој си се облекува како сака. Подобро да има, понекогаш се претерувам, имам сученички кои доаѓале на шорц со дизејнирани холохопки, на фустан со свилени холохопки, свилени кошули со длабоки деколтеа, се и сешто. Јас сум за да се воведат, генерациите што идат се уште полоши.

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Немаме униформи секоја год ко се договараат на родителскиве да стават ова она ама ништо сеедно би ми било што носам дали тоа или мои алишта

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
немаме униформи, ама баш би сакала да имаме некои добри, да не е како работничко одело (така никој нема да ги носе):D затоа шо сите ќе бидат исти, нема некои да се дотеруваат ептен као демек се на излавање, не знам.. ќе биде поубаво сепак тоа е школо треба да има..

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
28
Охрид
имаме униформи, добро изгледаат ама квалитет никаков, иначе имаме маичка, елек и блуза ама и маицата и блузата се искинаја после 1 недела :D а иначе ги плативме скоро 1800 денари :eek

Fiona

Староседелец
16 февруари 2012
17
17
603
Имавме униформи едно година - две и потоа ни ги укинаа.
Се состоеа од маичка по кратки ракави, блуза и дуксер.
Беа маслинеста боја со жолти детали.