УЕФА Лига на шампиони

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Милионерите не признаваат кралеви !!!​
Дортмууууууууууууууунд!!!!​
Колко ми га напраисфа мерак ичера, колко добру игру покажасфа, Мурињо и компанија паднасфа на колена, немаф си они среќу сс Германски тимови. Дортмунд ми е омилен тим од Немачку, после Јунајтед ми е најтакф, супер тим,а и навивачи су ги најверни.​
Чита едн податак дека процентуално најпосетен стадион у сфет е бш на Дортмунд, Вест Вален стадион​
Треаше и Ситита да га згазиф у Манчестер,заслужисфа си и тк победу​

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Милионерите не признаваат кралеви !!!​
Дортмууууууууууууууунд!!!!
Колко ми га напраисфа мерак ичера, колко добру игру покажасфа, Мурињо и компанија паднасфа на колена, немаф си они среќу сс Германски тимови. Дортмунд ми е омилен тим од Немачку, после Јунајтед ми е најтакф, супер тим,а и навивачи су ги најверни.
Чита едн податак дека процентуално најпосетен стадион у сфет е бш на Дортмунд, Вест Вален стадион
Треаше и Ситита да га згазиф у Манчестер,заслужисфа си и тк победу
А Мурињо како и обично наместо да си ќути (или да признае пораз) излегува со вечната изјава, како тие заслужиле да победат ама немале среќа.:giggle

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Дотрминд кое екипиште се.(y)
Алал да им е за играта што ја покажуваат. А Сити која мизерија се.

Мене ми се направи кеиф за Сити...Никакви милиони не ги спасива :D
Јас обично секогаш сакам Англиските екипи да се во завршницата ама за Сити правам исклучок.
Реал бе,немој да ме разочаруваш(facepalm)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
А Мурињо како и обично наместо да си ќути (или да признае пораз) излегува со вечната изјава, како тие заслужиле да победат ама немале среќа.:giggle
Мене коментар ми беше за онј пут кд играсфа : ) а може и да важи и за ичера
Браос Дортмуууууууууунд!!!

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Мене ми се направи кеиф за Сити...Никакви милиони не ги спасива :D
Јас обично секогаш сакам Англиските екипи да се во завршницата ама за Сити правам исклучок.
Реал бе,немој да ме разочаруваш(facepalm)
И јас во ЛШ и ЛЕ сум за Англиските екипи ама кога станува збор за Сити тоа правило не важи, бруки се во ЛШ така лани така годинава....

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
И јас во ЛШ и ЛЕ сум за Англиските екипи ама кога станува збор за Сити тоа правило не важи, бруки се во ЛШ така лани така годинава....

Недостига Ливерпул во Европскиот крем...Едвај чекам да се вратат,не е исто без нив.Секако ако успеат...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Aбе Челзи ли играсфа у помаранџесто : ) не шала на страну мноо добра утакмица, шајхтор кида
незнам како играле Јунајтед али знам дека ги фати на лишче три плус : ) задњу гу чекаше
Баерн братче докажуе дека некад нема заебанција сс германски тимови(смајли у вид на палац нагоре)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
483045_505561909484030_1268295482_n.jpg

Абе шо биднало со струјата? Хахахахахахах интересно вака. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati