УЕФА Лига на шампиони

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Лошо е првите утакмици да се играт, ретко кој ги погодува. Треба да се почека, да се види кој спрема кој што ќе покаже.
Сега веќе е полесно да се одреде, особено за големите екипи. Пример Манчестер Јунајтед 90% сигурен 1, а Барса - Милан е печена за ГГ3+, може и конечен (оптимистички) резултат 3:1, и едно пирово Ciao за Barcelona. :zelen
А и Галатасарај имаат добра шанса за влез у четврт. :igra

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Лошо е првите утакмици да се играт, ретко кој ги погодува. Треба да се почека, да се види кој спрема кој што ќе покаже.
Сега веќе е полесно да се одреде, особено за големите екипи. Пример Манчестер Јунајтед 90% сигурен 1, а Барса - Милан е печена за ГГ3+, може и конечен (оптимистички) резултат 3:1, и едно пирово Ciao за Barcelona. :zelen
А и Галатасарај имаат добра шанса за влез у четврт. :igra
Ма ја не само првите туку и вторите и третите натпревари ги промашувам :place

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Моја прогноза за финале Баерн Јунајтед : ) ехеее сеќате се на финале у Барселону '99
A сакам у полуфинале да играмо сс Дортмунд, а Баерн сс Јувентус
Јасно е дека Барса и Реал ке испаднеф : )

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Моја прогноза за финале Баерн Јунајтед : ) ехеее сеќате се на финале у Барселону '99
A сакам у полуфинале да играмо сс Дортмунд, а Баерн сс Јувентус
Јасно е дека Барса и Реал ке испаднеф : )

хахаха престани да сонуваш бре : ))

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
хахаха престани да сонуваш бре : ))
Не иди офтопик, тема за сонови е тамо другде : ) hhhh шалу се
На Мурињу му се дешаа редалерт, спрема се за пеналти шоу у Манчестер, ама тешко...
А искрено не сам гу видеја никад Барселону послабо да игра од ичера, ама ако, кој високо лети ниско пада нели

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не иди офтопик, тема за сонови е тамо другде : ) hhhh шалу се
На Мурињу му се дешаа редалерт, спрема се за пеналти шоу у Манчестер, ама тешко...
А искрено не сам гу видеја никад Барселону послабо да игра од ичера, ама ако, кој високо лети ниско пада нели

Барселона скекао излегува од лига шампиони... а за Реал тешко....
твој ман утд треба да се задоволи со титула во домашна лига и ја чао ЧР

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
: ) Чао, се глеаме на петти, коа Реал ке лети hhh

А Шалке иако извади поволан резултат у Турцију, сака да си земе три бода службено
Чита дека се буниле затој што трансфер около Дрогба е неправилан, као демек Шангај му исплатило тој што треало он требаја да остане тамо до 2014

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Реал ќе лети да, сс авиона до олд трафолд, а после ќе му овозможи на ман утд да лети од лш :mstickle и се тоа на петти :Р

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ждрепката треба да почне кај и да е, јас би сакала да биде Јувентус vs Барселона, па еден ќе мора да отпадне. :D