УЕФА Лига на шампиони

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Еве ги двојките за четвртфиналето во ЛШ....

Малага - Борусија Дортмунд
Реал Мадрид - Галатасарај
ПСЖ - Барселона
Баерн Минхен - Јувентус

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сакам Дортмунд да осфои : )
само да не се падне сс Јуве у финале, ке треа Јуве да ги врати од 97' , тк нели Дортмунд згази у финале 3-1
a и Реал да биде прф нема да ми биде криво, само да ни е среќна, жива и здраа дева Марија : )* hhhh
Барселона нејќу ич да биде прва, нека испадне у полуфинале
А Баерн ако осфои ке биде најзаслужено, поштено дечки су мноо јаки и борбени

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and The_Mayor

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Што па нас Баерн ни ги дадоа,а на Борусија Малага,и на Реал Галатасарај? |-(

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
хахахха parvati дева Марија пишал бе хаха
Ептен мераци ни е противникот : )
Реал ќе освои бе ! : )) и ќе бидам среќна
А приврзаниците на Барса се бунат за тимот со кој играта... што не се бунеа лани кога Рал играше со Баерн, а они со тим далеку послаб од нив???

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
хахахха parvati дева Марија пишал бе хаха
Ептен мераци ни е противникот : )
Реал ќе освои бе ! : )) и ќе бидам среќна
А приврзаниците на Барса се бунат за тимот со кој играта... што не се бунеа лани кога Рал играше со Баерн, а они со тим далеку послаб од нив???
А тој „далеку послаб тим“ успеа да ја победи и Барселона, и тимот вас што ве исфрли. :giggle

Туку, нешто ќе прашував. Што мислите, Јувентус ќе оди понатаму или Баерн? Отворено прашање до сите, иако најмногу ме интересира мислењето на Јувентините. Сакам навивачите на Јувентус да ми кажат реално дали сметаат дека нивниот тим може да го помине Баерн (пошо сепак тие најдобро си го знаат тимот). Објективно мислење, а не „Јас навивам за Јувентус, најјаки се и ќе освојат ЛШ.“ Би ги прашала исто и навивачите на Баерн, ама пошто нема такви овде (барем не се исјаснил никој)...
Јас како симпатизер (не би рекла навивач зашто тежок ми е зборов некако, сепак да навиваш од срце можеш само за еден тим) на Баерн, сметам дека Баерн има квалитетен состав за освојување на трофејот, ама сепак уште од почетокот на сезонава, Јувентус некако ми е повпечатлив од другите тимови (не само зашто Челси ми го победија :|).
Искрено, моето мислење е дека Јувентус ќе освои, колку и да не го сакам тоа.
Ама сепак: AUF GEHT'S, BAYERN! :wavespin

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Еи Форевр, ја мислу искрено дека Баерн киде даље , позаслужно е некако, појјаки су
Али Јувентус нема да се даде толко л'сно, ке има голови и вечер и у Торино
Еве ја такој реално затој што не сам фан ни на Јуве ни на Баерн

Мое навивање до крај на ЛШ знае се, за мои луди брзи германски пчеле, Дортмунд !!!