Затоа јас не лаам кај шо треба,оти не давам да ме ранат.
Си лаам таму кај шо ме "ранат" .
Си лаам таму кај шо ме "ранат" .
Немој да си ласкаш затоа што знаеш да одиш на две нозе, пишуваш на тастатура и делумно контролираш некои животински видови, дека си различен од нив (во конотација на човек, се разбира). Меѓу луѓето и кучињата нема некоја разлика.Ако станеш кучка(животно) не верувам дека ќе те сака, затоа што во природата на кучињата е да се спарат и да заминат.
Доколку меѓу луѓето и животните не постоеле разлики и тие ќе живееле во заедници, ќе имале хиерархиски подреден систем - но ништо од тоа немаат, затоа што не зависат еден од друг, немаат потреба од здружени заедници.Немој да си ласкаш затоа што знаеш да одиш на две нозе, пишуваш на тастатура и делумно контролираш некои животински видови, дека си различен од нив (во конотација на човек, се разбира). Меѓу луѓето и кучињата нема некоја разлика.
Како посака? Рипна над неа додека ги шетавме, го извади половиот орган.
така иди во ситуацијава да се изразам. Ако сакаш да бидиш кучка, биди по сопствена желба, а не заради некој трет.
Извинете... морав...А што е устфари тавтабита? : ) Нешто според кое људи се плашиф од тебе? А зшто е подорбро да се плашиф одколко да те сакаф?Мислам дека е подобро луѓето да се плашат од тебе отколку да те сакаат.
Затоа станав тавтабита.