Топлотен бран? ![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Ма порфавор....дојдете кај мене во канцеларија и запознајте го инспиративниот мотив на деветиот круг на Данте.![Се препотува (:| (:|](/images/emoji/sweat_animated.png)
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Ма порфавор....дојдете кај мене во канцеларија и запознајте го инспиративниот мотив на деветиот круг на Данте.
![Се препотува (:| (:|](/images/emoji/sweat_animated.png)
Што шефица си, викни таму еден клима Ч)
јас сум без работа а итно ми требаат пари па вработиме јас ке те ладам со ладило цел ден ....Клима има.
Јас као одговорна, се жртвувам за доброто на фирмата во оваа рецесија...штедам
Ах, да...и го пцујам мајсторот што го чекам три дена да дојде да ја поправи![]()
Одговорен шеф ја поправа климата пред тополотниот бранКлима има.
Јас као одговорна, се жртвувам за доброто на фирмата во оваа рецесија...штедам
Ах, да...и го пцујам мајсторот што го чекам три дена да дојде да ја поправи![]()
Одговорен шеф, не гледа у ѕвездите дека после понашањето на мај као Сибир, за неколку дена озонска дупка ќе се отвори над метрополаваОдговорен шеф ја поправа климата пред тополотниот бран
Уф...па не знам што ќе кажат двајцата Црнци најмени за таа работајас сум без работа а итно ми требаат пари па вработиме јас ке те ладам со ладило цел ден ....
Ги видов и ми идеше да ги затрескам...Остај ти топлотен, ги видовте ли децана што се бањаат во фонтаната на плоштад?