1 сон
Сонувам како одам низ една бистра река со една особа и одеднаш насекаде околу мене имаше многу ракови. И еден ме касна и ме здоболе многу дури во сонот осетив. Што значи тоа?
2 сон
Дадов прстен на една особа.
3 сон
имав завој во устата и цело време го вадев и неможеше да има крај а воедно и крвареше. Ми се разлија црвена крв пред мене.
1. сон
Се обидуваш да се смениш на подобро или да ги подобриш односите со таа особа. Бистрата истечна вода значи промена, прочистување и исцелување. Тоа што те каснал рак не е лошо. Болката во овој случај покажува дека многу ти е важна личноста со која одиш или ти е важен односот со истата.
2. сон
Многу зависи од чувствата и намерите кои си ги имала од сонот. Прстенот може да биде дадено ветување, но може да биде и поврзано со чувството на одговорност или во најлош случај заробување. Сама протолкувај си бидејки ти најдобро си знаеш што сакаш и очекуваш од таа особа.
3.сон
Вакви сонови обично се појавуваат кога се загушуваме додека спиеме, имаме поголемо количество на плунка во устата, ни се вкочанила вилицата или лоша поставеност на главата. Сметам дека нема некое значење.
Но црвената крв може да значи дека се плашиш да не бидеш посрамена. Обично кога е крв во прашање поврзано е со некое предавство. Можеби си зборувала за некого позади негов грб, па сега има големи шанси тоа да се дознае.