Толкување на сонови

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo
Како најдобро покажана барем на орумов,може ќе те измачам и можеби ти здосадивме,но пак ни те прашала.
Што значи да пушташ бел гулаб во сон?
А второто,добивање пари на игри на среќа?
Ај кажи ми нешто повеќе, вака незнам да ти кажам. Добивањето пари на игри на среќа понекогаш е поврзано со некои вербални расправии во домот или со блиски личности, оговарања или неубави вести... истото може да значи и гулабот, но во по позитивна смисла.
Ако сакаш подетално, мораш и ти подетално да ми ги опишеш соништата.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
1 сон
Сонувам како одам низ една бистра река со една особа и одеднаш насекаде околу мене имаше многу ракови. И еден ме касна и ме здоболе многу дури во сонот осетив. Што значи тоа?
2 сон
Дадов прстен на една особа.

3 сон
имав завој во устата и цело време го вадев и неможеше да има крај а воедно и крвареше. Ми се разлија црвена крв пред мене.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
1 сон
Сонувам како одам низ една бистра река со една особа и одеднаш насекаде околу мене имаше многу ракови. И еден ме касна и ме здоболе многу дури во сонот осетив. Што значи тоа?
2 сон

3 сон
имав завој во устата и цело време го вадев и неможеше да има крај а воедно и крвареше. Ми се разлија црвена крв пред мене.
Бистра вода се солзи,ќе имаш болка и солзи поради таа личност со која што си била.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Се бришев со крпа и на крпата болви ли шо и да беа и почнав да ги тепам ... (:| мало ?

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
@malo
Сонував дека сум на насип, во кал и пијам бистра вода и го чекам. Му се јавувам на телефон , а тој ми вели дека е во Германија и нема да дојде...

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo
Сонував дека сум на насип, во кал и пијам бистра вода и го чекам. Му се јавувам на телефон , а тој ми вели дека е во Германија и нема да дојде...
Можеби те гуши врската, имаш потреба од време само за себе, размислуваш за нештата кои сакаш да ги правиш, а поради него не можеш.
Од друга страна не би ризикувала... не сакаш да останеш без него.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and violetmoon

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
1 сон
2 сон

3 сон
@malo

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
1 сон
2 сон

3 сон
1. сон
Се обидуваш да се смениш на подобро или да ги подобриш односите со таа особа. Бистрата истечна вода значи промена, прочистување и исцелување. Тоа што те каснал рак не е лошо. Болката во овој случај покажува дека многу ти е важна личноста со која одиш или ти е важен односот со истата.
2. сон
Многу зависи од чувствата и намерите кои си ги имала од сонот. Прстенот може да биде дадено ветување, но може да биде и поврзано со чувството на одговорност или во најлош случај заробување. Сама протолкувај си бидејки ти најдобро си знаеш што сакаш и очекуваш од таа особа.
3.сон
Вакви сонови обично се појавуваат кога се загушуваме додека спиеме, имаме поголемо количество на плунка во устата, ни се вкочанила вилицата или лоша поставеност на главата. Сметам дека нема некое значење.
Но црвената крв може да значи дека се плашиш да не бидеш посрамена. Обично кога е крв во прашање поврзано е со некое предавство. Можеби си зборувала за некого позади негов грб, па сега има големи шанси тоа да се дознае.