Мој човек ке ме кара parvati што ставам лајкови на тие што ми коментираат на темите ама како да не ставам кога ми се допага.Ај ако не ке глумам лудило дека сум посебна и со никого во ништо не слична,само колку да ме прави тоа посебна и оригиналнаДали вие сте тешки за сакање? -Не верувам дека сум некоја комплицирана, напорна личност,но сепак не можам сама да дадам одговор на прашањево
Дали се пронаогате во текстот или вашиот карактер е сосема поинаков,текстот е за девојка но темава е и за девојките и за машките.-Во текстов карактерот на девојката е опишан како искрена,верна,отворена,негорделива,заљубена девојка која попрво ќе ги изнесе недостатоците отоколу да ги зачува во себе и ќе се нервира безнадежно.
Па до некаде да,тоа сум и јас, освен што ќе го исфрлам тоа негоредлива,затоа што доколку забележам дека некој ме игнорира,тогаш настапува мојата горделивост(и инат пропратно) и не попуштам па што сака нека е
Каков партнер преферирате?Буквално искрен до степен на кажување па дури и на суровата вистина или преферирате и работи за кои ке бидете излажени само да избегнете конфликт?- Не сакам ништо да се прикрива колку само за да се избегне конфликт....значи проблемот ќе постои,ќе смета,само што ќе се крие...кога тогаш ќе мора да се реши нели Затоа сакам отворно и искрено да си се каже на време,подобро да се спречи него да се лечи нели