Тенис

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Тенисот мене ми е нај досаден спорт. без навреди ве молам
Инаку убаво играше таа од кина мислам беше, што го освои пехарот.
Целу ли гу гледа? Кина сс малу ли се пишуе? Зшто ти е досадан спорт? Како тој досадна игра,а кинескиња убаво играла? Зшто не молиш да не се вреѓамо? Па не се вреѓамо : )) Глеамо тенис, а гледа ли га днска мушко финале
Одговори ми на овија анкетни прашања : P

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ќе има реприза на финалево? :)

Тоа е најмал проблем, барем на Еуроспорт по 100 пати даваат репризи од тениски мечеви. Сигурно сега или на кецот или на двојката оди финалето.:D Освен ако нема некој зимски спорт.

parvati многу добра анкета. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тоа е најмал проблем, барем на Еуроспорт по 100 пати даваат репризи од тениски мечеви. Сигурно сега или на кецот или на двојката оди финалето.:D Освен ако нема некој зимски спорт.

parvati многу добра анкета. :)
Моментално на двојката има бундеслига а на кецот скијање а после ски скокови, нема врска ќе го начекам кога и да е:zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Моментално на двојката има бундеслига а на кецот скијање а после ски скокови, нема врска ќе го начекам кога и да е:zelen
Епа којкур си се пијанчија ичера, а сабајле глава ти била играорски тупан, не си могаја да станеш да га глеаш финале
Ја га гледа цело, ама ја работен чоек морееее,у недељу сабајле оп на работу, оп тенизче, оп Ваври тепа, оп Надал изгуби
Оп

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Од по фејврит су ми Вавринка, Федерер,Ферер, а од женски Вилијамс,Радванска
Како мал мноо сам гу сакаја Мартину Хингис : )

Kе се самоцитирам себеси hahaha ке се самоубију сам , да видите дека Ваври ми е меѓу најомилени тенисери од како е познат он
Овај му е прва титула, браос мајсоре, кој ас сервис имаш еј, читаш ли ме бе еј, Шфицааарац?
Изглеами ск ке биде трет на ејтипи листу

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
7ми ден на Вимблдон, фаворитите без проблем си победуваат. Надал имаше мали проблеми против Росол ама се извади некако, според мене Надал не е нешто добар на трева, на земја му нема рамен веќе 9 години ама на трева не е толку добар. Се виде против Росол како играше, го изгуби првиот сет а вториот го доби по грешките на Росол, иначе да го изгубеше и вториот сет ќе го изгубеше мечот.

Моментално играат Вавринка и Истомин, добар тенис е како загревање за после :D. После играат Џокович и Цонга, би требало да е интересен меч :).

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мареј и Андерсон супер меч играат моментално. Мареј го доби првиот сет со 6:4 и погоди некои ненормални поени :D. Андерсон оваа година го игра можеби најдобриот тенис во кариерата, ама не верувам да направи нешто.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Џокович експресно со 6:3 и 6:4 ги добива првите 2 сета. Цонга направи грешки што не смееше да си ги дозволи. Нема веќе што да бара Цонга, нема шанси да се врати во игра.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Џокович фавориит број еденн за титула, колку добар меч против Цонга одигра, ако продолжи така сигурно освојува. Надал нема шанси да му направи проблем. Денес мојот омилен играч :D Федерер против Робредо.