Привезоци немаме, за беџ нема проблем, одбери си каков сакаш@Abraxas да и излезете во пресрет на барањето,а за мене приверзок за клучеви!
Привезоци немаме, за беџ нема проблем, одбери си каков сакаш@Abraxas да и излезете во пресрет на барањето,а за мене приверзок за клучеви!
Оној со трите шески!Привезоци немаме, за беџ нема проблем, одбери си каков сакаш
Два од овие имам, едниот е дури и подобро направен
Без гајле, ти чувамеЧувајте таму нешто за мене... и зошто не цена од 150 денари никој да не земе - освен оној што знае што зема.
Без гајле, ти чуваме
А за цената, вчера се договаравме колку да биде, ама не падна дефинитивна одлука, само да биде тука некаде, 50 мали, 70 големи. Ќе видиме утре во секој случај.
А кој вели дека мора да разбереш? Многу нешта што имаат смисла за еден човек, се бесмислени за друг. Ако судиш единствено од поглед на твоето гледиште, тогаш ништо не си направила.Се можам да рзберам ама дека човек може да умре кога и како му е воља????
Да изврши самоубиство, на тоа ли се мисли??
тешко понекогаш и самата да се разберам, стално има "некој друг"што ми ги мати мислите, ми се убацува оддеднаш..хаххаха..не ќе да е шала...ама бидејќи на памет го знам текстот, мислам дека заслужувам, па и другите, барем малку објаснување..зарем сака некој да умре, па и датум и врем и начин да си одреди???А кој вели дека мора да разбереш? Многу нешта што имаат смисла за еден човек, се бесмислени за друг. Ако судиш единствено од поглед на твоето гледиште, тогаш ништо не си направила.
Труди се да се разбереш себе си, тогаш ќе немаш потреба да гледаш на другите низ призмата на сопствените искуства, потреби и убедувања.
Како можам јас да ти одговорам зошто е нечија волја да умре?!тешко понекогаш и самата да се разберам, стално има "некој друг"што ми ги мати мислите, ми се убацува оддеднаш..хаххаха..не ќе да е шала...ама бидејќи на памет го знам текстот, мислам дека заслужувам, па и другите, барем малку објаснување..зарем сака некој да умре, па и датум и врем и начин да си одреди???
Остави ме мене, не судам значи ништо, едноставно си поставив прашање!
искрено кажано, твојот одговор не ме задоволиКако можам јас да ти одговорам зошто е нечија волја да умре?!
Тоа е како да бараш од стрејт дечко да ти објасни зошто оние што се геј не сакаат девојки....
Ако Волјата застане и викне Зошто, привикувајќи го Затоа, тогаш Волјата застанува и не прави ништо.