Тајна врска со зафатен дечко

malecko125

Нов член
7 февруари 2013
1
1
3
35
sto ako doznae?? hahha epa vaka.. najbitno od se (sto veruvam deka nesakas da se sluci) e toa sto tipot ke te mrazi cel zivot, ke bides mrtva za nego i ke napravi se sto moze za da ti go napravi zivotot pekol! mozebi ke se skara so nea ama ke napravi se sto e vo negova mok za taa vrska da prodolzi .... sfati veke ednas deka deckoto NE TE SAKA i ne ide so nea SAMO zaradi parite sigurno ;) ne si se lazi samata sebesi deka e samo poradi toa. toj mozebi ima nekakvi cuvstva i sprema tebe, simpatii, strast i neznam uste sto, AMA nemoze da se sporedat so onie sto gi ima sprema nea... razbudise devojce, za tvoe dobro ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: franceska

franceska

Нов член
7 февруари 2013
3
18
3
Знае знае...еве знае и за пеперутки на пример.

Имам впечаток дека се работи за малолетничка или некоја во рани дваесетти, која без размислување влетала во нечија врска чисто за разонода, па се заљубила и сега бара изговори.

srcka,nema vrska dali se raboti za maloletnicka ili za devojka,da ne kazam Zena vo poodminati godini,toa e rabota sto moze da mu se sluci na sekoj,a tie sto sudat najmnogu-najgolema e verojatnosta deka ke mu se sluci niv ili na nivnite najbliski pa neka mu tekni na ovie zborovi deka toa se slucuva skoro na sekoj jbg.. :/ :),prvo zapocnuvas avantura,no pominuvaat denovi meseci a vie seuste se barate se slusate,se gledate..potoa ednostavno mislis deka ke ja ostavi,zatoa sto neli,ti se slusas so nego 20 pati na den,se gledas sekoj 2 den,a so nea nee,taa mu e oficijalna za svadbe i sahrane,mozi da se gledaat ednas na 2 nedeli,da se slusaat 3 pati na den!ja prodlabocuvas i ljubovta i se boris na nekoj nacin,sakas da mu ponudis mnogu povekje od SEx,a toj stom e so tebe znaci deka se oseka siguren,ne od komarci,tuku od sam sebe,od okolinata,inaku ne bi bil tamu nekade legnat na gradite tvoj galejki te,devojce-pa toj e spokoen so tebe..... zatoa prestanete da sudite i da se ismejuvate so devojkava,normalno deka nikoj ne go posakuva toa,no luge sme,gresime..sakame adrenalin , sakame vozbuda pa se vpustame vo zabraneti vrski,vo 300 cuda samo da ni e interesno,no PEPERUTKO,veruvaj na kraj samo ti ke izlezis povredena od seto ova,dokolku ne se svestis i sama na sebe objavi si vojna bori se protiv nego i protiv sebe,kolku i da si zaljubena,nemas sansa kaj takva ljubov ,verojatnosta deka ke ja ostavi nea za tebe e minimalna.mace,toj se plasi da ja ostavi nea zatoa sto mozebi ne e siguren deka ke ostani definitivno so tebe.a i ti isto taka..od kade znaed deka kako sto ja izneveruval nea nema tebe to da ti go pravi?! moj sovet e ostavi go duri ne e prekasno,godina dena e nisto vo sporedba so cel zivot kaenje za toa sto zivotot go pominuvas so nekoj sto nemozes da go fatis za raka i da go prosetas nigde,se gledate najcesto nokje,i nemozes da vriskas na cel glas pred site deka go sakas,deka ti e preubavo vo vrskata,se toa zaradi toa sto toj sam neznae sto saka za nego ...iako malce kasno ja vidov temava,mozda i mazena si veke so nego :p,ama sepak morav da mu napisam na site sto te kritikovaja deka netreba da se sudi i da se ismejuva,ova e forum za svoe mislenje,da,a ne za gluposti,ako znaes nesto popametno da kazes osven deka so sigurnost ke go brani od komarci na leto,poveli kazi! :) fala,prijatno :)

*blacky*

Нов член
7 ноември 2013
8
1
1
35
Ме интересира дали некој од вас имал такво искуство и кое е вашето мислење во врска со тоа?!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
За да ме затвора некој само дома, во собичка кај другар или некое шкљ сокаче, па да се штрекнувам кога ќе му врти цурата? I'll skip.
Од толку красни и слободни момци, да се полетам по некој што првенствено не си ја почитува девојката, па после мене, а и себе...не, не, не.
Сељачка и ниска особина, нека си ја чува за себе.
А и што ќе сум му при девојка? Сигурно нема да штиркаме милиња или да се гледаме во очи со планови за иднината. Се знае романтиката тука.
Оној што само вика ќе ја откачи девојката и ќе биде со тебе, нема да го направи тоа, а јас немам вечна младост да чекам на таков, нит па сакам.
А во случај да го направи тоа, само показател е дека треба да дувам и бегам, зашто утре немам гаранција дека нема да ме снајде истото. Во секој случај, јас ќе испаднам само тешка гуска.

Ехее, сум добила ваква неодолива понуда од доста неочекуван извор.
Бедно е само да чуеш дека имаш опција да бидеш втора шупелка на некој немудовиден примерок, а не пак секојдневно да го искусуваш тоа.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ги споив темите, пошто оваа е премногу слична со една постара. Продолжете со дискусијата тука:)

*blacky*

Нов член
7 ноември 2013
8
1
1
35
Порано бев многу против тоа, ама во последно време незнам што да мислам.... заљубена сум во дечко што е во врска, го сакам веќе 2 години, имам чувство дека и он чувствува нешто за мене ама сеуште е со девојка му.... он е мирен и повлечен тип а јас сум нешто сосема спротивно и мисли дека неможе од мене да добие сигурност, дека би го изневерувала и така натаму. а девојка му наводно му била сигурна зошто била мирна и немало потреба да се потресува околу неа, да ја контролира итн.....

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ако не гу изневерија девојку му сс тебе, знај дека е за тебе : ) али јебига ако не се деси ништо сс вас, тој е тој
Ако е по контролирање, не ти га ни треа можда, какф и да е, армани или веспучи например : )

*blacky*

Нов член
7 ноември 2013
8
1
1
35
Ако не гу изневерија девојку му сс тебе, знај дека е за тебе : ) али јебига ако не се деси ништо сс вас, тој е тој
Ако е по контролирање, не ти га ни треа можда, какф и да е, армани или веспучи например : )

не дека е по контолирање ама иако ме познава доволно само затоа што цел живот сум бунтовна и откачена, он мисли дека би го изневерила, дека ке треба да ме чува и дека еден ден ке ми здосади и ке го откачам.... тоа он лично ми го има кажано. нешо каоЧ ти сакаш авантури, дружби, заебанции, искачања и тн а јас сум мн мирен и врската со мене ке ти здосади одма и ке ми најдеш замена ... (он како предвидувач е демек нешто)
како и да е фала ти за мислењето во секој случај

*blacky*

Нов член
7 ноември 2013
8
1
1
35
За да ме затвора некој само дома, во собичка кај другар или некое шкљ сокаче, па да се штрекнувам кога ќе му врти цурата? I'll skip.
Од толку красни и слободни момци, да се полетам по некој што првенствено не си ја почитува девојката, па после мене, а и себе...не, не, не.
Сељачка и ниска особина, нека си ја чува за себе.
А и што ќе сум му при девојка? Сигурно нема да штиркаме милиња или да се гледаме во очи со планови за иднината. Се знае романтиката тука.
Оној што само вика ќе ја откачи девојката и ќе биде со тебе, нема да го направи тоа, а јас немам вечна младост да чекам на таков, нит па сакам.
А во случај да го направи тоа, само показател е дека треба да дувам и бегам, зашто утре немам гаранција дека нема да ме снајде истото. Во секој случај, јас ќе испаднам само тешка гуска.

Ехее, сум добила ваква неодолива понуда од доста неочекуван извор.
Бедно е само да чуеш дека имаш опција да бидеш втора шупелка на некој немудовиден примерок, а не пак секојдневно да го искусуваш тоа.

Љубовта не бира, барем тоа е мое мислење. Има слободни, има поубави, попаметни...можеби има и такви кои повеке ме сакаат, ама ЈАС ГО САКАМ НЕГО . незнам дали некогаш си доживеала таква лјубов, или можеби допрва ке доживееш, ама во мојава ситуација, моментално (т.е 2 години уназад) не ме интересира никој друг.
Иначе незнам колку сум во право но мислам дека немора да значи дека ако некој еднаш изневерил, ке изневери пак, како што не е никаква гаранција дека ако фатис дечко што е слободен, или што никогаш не варал, дека ни тебе нема да те вара..... дечкото го познавам цели 7 години и неможам ни еден лош збор да кажам за него, само стварно незнам што да правам со ова што почнав да го чувствувам и до кај ке оди сево ова ....