Тајна врска со зафатен дечко

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
НИ ПОД РАЗНО ДА СЕ БРИШЕ ТЕМАВА пошо инспиративна е за многу форумџии овде!

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
кирилица девојче... а никој не ти е крив што ти кажал овца пошто така е. и ја сум била во твојата ситуација и јас сама на себе си викав овцо една... ништо страшно не се лути одма. |-( да ни објаснеше поубаво на почеток ќе ти помогневме побрзо и поефикасно.
а за прашањава твои и сама би требало да знаеш да бидеш реална и ако мислиш дека тебе те сака типот речи и на другата у фаца или направи ја педерската па речи и преку други. зошто па она да ја нема оваа информација што ја имаш ти? а ако он ја вара 1 година, крајно време е она да дознае што се случува па може и она ќе ти помогне на тебе ако му раскине на типов... пример де! :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: "Peperutka"

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Џабат се објаснувам коа чекам од тебе образложение, како тоа ние мужите сме поголеми спонзоруши. Ги знаеш сите мужи? :))
Саладине ај без педерски работи бар ти не ...
Еве земи го примеров со девојчето гледаш дека мажите се повеќе и повеќе стануваат спонзоруши само незнам на што се должи тоа дали во нивната неспособност или незнам а јас можам да ти набројам уште примери затоа како мажите се повеке стапуваат и во врски и во брак заради таа СИГУРНОСТ ама ми снема цигари и ме накурчија овие другиве со тие нивни постови што преминуваат дирекно на осуди и навреди а има мн дискусија ....

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and "Peperutka"

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Никој не осудува секој си дава мислење реално,па сеа кој како ќе си сфати и дали ќе си сфати тоа е негово право :rolleyes:
сеа девојчето не се изрази дека за неа се работи ,да кажеше уште на почеток дека е за неа тогаш можеби ќе имавме поблаг пристап.:wub

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Саладине ај без педерски работи бар ти не ...
Еве земи го примеров со девојчето гледаш дека мажите се повеќе и повеќе стануваат спонзоруши само незнам на што се должи тоа дали во нивната неспособност или незнам а јас можам да ти набројам уште примери затоа како мажите се повеке стапуваат и во врски и во брак заради таа СИГУРНОСТ ама ми снема цигари и ме накурчија овие другиве со тие нивни постови што преминуваат дирекно на осуди и навреди а има мн дискусија ....
Ми збориш за синдромот наречен „заглавена црвена чарапа во веш машина“ - розеви кошули така? Е па теоретски да речеме си у право. Но емпириски немаш докази. Исто као што јас неам доказ рецимо за тоа дека цурите стануваат тешки феминистки.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ми збориш за синдромот наречен „заглавена црвена чарапа во веш машина“ - розеви кошули така? Е па теоретски да речеме си у право. Но емпириски немаш докази. Исто као што јас неам доказ рецимо за тоа дека цурите стануваат тешки феминистки.
оф леле сега со двојни аршини ке пуцаме а?
ти кажав неможам сега не ме малтретирај сега во 6 сабајле треба да станам ама задржи си ги ти мисли ке продолжиме утре ;)
убаво спиеш :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
оф леле сега со двојни аршини ке пуцаме а?
ти кажав неможам сега не ме малтретирај сега во 6 сабајле треба да станам ама задржи си ги ти мисли ке продолжиме утре ;)
убаво спиеш :)
Ок
iWin:)))

(Мислам се шегувам, ако не гледаш)

"Peperutka"

Нов член
10 ноември 2012
28
1
3
битола
А пошто видов и заборавив да одговорам на некои кој ги интересираше да јас имам 19 години а другите двајца во приказнава по 22 така да можеби сме незрели во однос на ситуацијава ама тоа е позз

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Увек е истово по форуми. Ќе дојде некоја троа понепаметна мома,ќе пушти јадачка за тоа као се пипа со двајца,едниот го сака другиот не или нешо слично,тројца ќе и дадат совет,останатите ќе се изедат меѓу себе вадејќи ја темата од контекст.

Него,он топик,ти пеперутке озбилно планираш да бидеш кукла на дување на момак на кој очигледно му е до ку*ташак играње?
И зар му веруеш на мачкањето очи и за тоа како му е него страв да и раскине на цурата? Те молам,прекини му,чисто за да не вадат муабети дека се машките кретени и женкаришта,кога веќе не му прекинуе другава. For the sake of manhood,please.
И нареден пат бар кажи си дека ти е само до сексот,кога више 7-8 месеци се чешкате треба да ти биде јасно дека неговата намера не е да и прекине на таа неговата шо му е за озбилно.