Џабат се објаснувам коа чекам од тебе образложение, како тоа ние мужите сме поголеми спонзоруши. Ги знаеш сите мужи? )е добро и ај сга кажи што не е јасно
Џабат се објаснувам коа чекам од тебе образложение, како тоа ние мужите сме поголеми спонзоруши. Ги знаеш сите мужи? )е добро и ај сга кажи што не е јасно
Саладине ај без педерски работи бар ти не ...Џабат се објаснувам коа чекам од тебе образложение, како тоа ние мужите сме поголеми спонзоруши. Ги знаеш сите мужи? )
Ми збориш за синдромот наречен „заглавена црвена чарапа во веш машина“ - розеви кошули така? Е па теоретски да речеме си у право. Но емпириски немаш докази. Исто као што јас неам доказ рецимо за тоа дека цурите стануваат тешки феминистки.Саладине ај без педерски работи бар ти не ...
Еве земи го примеров со девојчето гледаш дека мажите се повеќе и повеќе стануваат спонзоруши само незнам на што се должи тоа дали во нивната неспособност или незнам а јас можам да ти набројам уште примери затоа како мажите се повеке стапуваат и во врски и во брак заради таа СИГУРНОСТ ама ми снема цигари и ме накурчија овие другиве со тие нивни постови што преминуваат дирекно на осуди и навреди а има мн дискусија ....
оф леле сега со двојни аршини ке пуцаме а?Ми збориш за синдромот наречен „заглавена црвена чарапа во веш машина“ - розеви кошули така? Е па теоретски да речеме си у право. Но емпириски немаш докази. Исто као што јас неам доказ рецимо за тоа дека цурите стануваат тешки феминистки.
Окоф леле сега со двојни аршини ке пуцаме а?
ти кажав неможам сега не ме малтретирај сега во 6 сабајле треба да станам ама задржи си ги ти мисли ке продолжиме утре
убаво спиеш