Тајна врска со зафатен дечко

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
не глуми наивност и ти сега :sreken
е ај кажи ми кое е можното сценарио?
Или ќе ја биде или не.
Тоа зависи све од милоста на инвеститорот. Или ќе продужи да инвестира или ќе раскине договор и ќе инвестира во друг наддавач.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
She be like:
FU.png
(Само типка, наместо тип)

И што ако дознае? Нели тебе сеедно ти е, инаку доколку би сакала да дознае, самата би и кажала.
Прашањето е дали имаш морал? Срам? Совест?
Памет? Без навреда, но мораш да отвориш очи дека те користи. Ако некој е во најлоша ситуација од сите тројца, тоа си ти.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ама ете со месеци немаат :wub
Изглеа или разузнавачката служба е во толку ниско ниво или одамна е кренат гардот.

Сеа вака озбилно на пеперутчево да му ускратам прича и све. Да, цурата најверојатно знае и да ако е постара ич уво не и чуе чим нејзиниот мил прч се троши додатно на некоја друга. Тоа е затоа што ваљда и она си има свој додатен „малолетник“ да си го троши своето задоволство (осим парите). Ти можда наивно настапуваш у причава (според она што го имаме елаборирано), и немаш некое искуство а сакаш да накалемиш. Он ќе остане овака. Дури и коа она ќе почне да го одјебуе и ќе најде поголема утеха кај нејзиниот втор. А овој чим ќе види дека сигурноста во таа му се раскурцуе, ќе те земе тебе као сериозно. Под сериозно мислам иронично. Ако у старт не те зел, никад и нема. ЈБГ мушка логика е. Не се замараме да мењаме ставови. Поише сме straight to the point на почетокот. И на крај ти ќе си се залажуеш демек он те прифатил.
Но хеј... нели тоа е ок... Ти среќна оти се мислиш дека од него ќе цути разбирање, љубов, Он среќен оти ќе најде некоја 3та која ќе најде навистина разирање и љубов (земено дека ќе бара У СТАРТ такви), оваа претходната ќе си шлае и eventualy ќе се сврзе со...

Ај доста ти објаснуев Sims making love.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
ете ти одговори Саладин од машка преспектива и тоа е тоа едино ако имаш повеќе пари од женска му па тогаш би се смелиле работите ...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
ете ти одговори Саладин од машка преспектива и тоа е тоа едино ако имаш повеќе пари од женска му па тогаш би се смелиле работите ...
Шо бе ти немаш?

Дај бе објасни се малку со тоа парите. Или да се фискализирам и ја веч једном. :)))