Тајна врска со зафатен дечко

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ај срцка докажи ми го спротивното :zelen
Дефинирај го зборот спонзоруши преку примери...ќе ти докажам форумски.
А на друг начин (меѓу мене и тебе) докажано е, нема потреба да измислуваме топла вода по втор пат.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Дефинирај го зборот спонзоруши преку примери...ќе ти докажам форумски.
А на друг начин (меѓу мене и тебе) докажано е, нема потреба да измислуваме топла вода по втор пат.
ама ке се разведеме ... жими све ...
ај прочитај цела тема и таму има пример и не ми врти сега мене, тебе , топла вода ...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ама ке се разведеме ... жими све ...
ај прочитај цела тема и таму има пример и не ми врти сега мене, тебе , топла вода ...
жено...не можам јас 250 страни да читам за спонзор Венко, Чмарољуб, Драгослав или слично, не навлегувам во туѓи дебати... или посочи некој факт како мажите се спонзоруши или да напишам дека аргументите не ти се валидни и да продолжиме на друга тема.
И не ми ја пренасочувај темава со разводи, зш офтопик си.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
жено...не можам јас 250 страни да читам за спонзор Венко, Чмарољуб, Драгослав или слично, не навлегувам во туѓи дебати... или посочи некој факт како мажите се спонзоруши или да напишам дека аргументите не ти се валидни и да продолжиме на друга тема.
И не ми ја пренасочувај темава со разводи, зш офтопик си.
еј од тебе човек не бива ... не се 250 него 13 и прво ми викаш дај ми пример па сега не те интересират другите проблеми и ај сега кажи ти каков факт сакаш а?
извини за офтопикот ...

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Еден куп непотребни анализи и изигравање паметњакович од вевес за да на крај пак се направи анализа.:)

Непотребна анализа = непродуктивна дискусија. ;)
И вие над мене ноууу офтопик.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Непотребна анализа = непродуктивна дискусија. ;)
И вие над мене ноууу офтопик.
Абе јас тоа го разбирам и сфакам но секој за своето мислење и став си смета дека е продуктивно.
А офф топик има еден куп,кој е неизбежен кога станува збор за вакви теми.
Не еден пат имам изнесено став дека советите од страна можат да бидат само штетни,поготово дадени на форум од луге кои ниту ги познаваме,ниту се потполно запознаени со нашиот проблем.
Ако се секаваш,дури се имаа пријавено и психолози на форумот,кои итекако се сметаа за компетентни.:)
Друго е оставање на свое мислење и дискутирање на соодветна тема,а сосема друго е наметнување на своето мислење како решавање на соодветен проблем.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and МиГ 21

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Абе јас тоа го разбирам и сфакам но секој за своето мислење и став си смета дека е продуктивно.
А офф топик има еден куп,кој е неизбежен кога станува збор за вакви теми.
Не еден пат имам изнесено став дека советите од страна можат да бидат само штетни,поготово дадени на форум од луге кои ниту ги познаваме,ниту се потполно запознаени со нашиот проблем.
Ако се секаваш,дури се имаа пријавено и психолози на форумот,кои итекако се сметаа за компетентни.:)
Друго е оставање на свое мислење и дискутирање на соодветна тема,а сосема друго е наметнување на своето мислење како решавање на соодветен проблем.

Денес баш во мисла на денот постирав нешто слично - Советот е најнепотребното нешто на светот. Умниот нема потреба од него, а глупавиот и така не го користи.- М.Вознјак. фино. ;)

Јас не сакам мудрувања за сосем небитна причина и анализа за некој што не постои на форумов, ниту како витуелна личност, а особено со непостоечки мислења. Јас го изнесувам очигледното, односно суштинското кое е произнесено од дотичната пеперутка ( ваљда така и е никот). Моралноста не е за молзење, у осталом не е питање кое ме засега мене или тебе, така што светогледите наместо да пикаат нос во нечија приватност и да осудуваат треба да си купат метла и да си сметат по двор.
Паѓаат уште лисја.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Денес баш во мисла на денот постирав нешто слично - Советот е најнепотребното нешто на светот. Умниот нема потреба од него, а глупавиот и така не го користи.- М.Вознјак. фино. ;)

Јас не сакам мудрувања за сосем небитна причина и анализа за некој што не постои на форумов, ниту како витуелна личност, а особено со непостоечки мислења. Јас го изнесувам очигледното, односно суштинското кое е произнесено од дотичната пеперутка ( ваљда така и е никот). Моралноста не е за молзење, у осталом не е питање кое ме засега мене или тебе, така што светогледите наместо да пикаат нос во нечија приватност и да осудуваат треба да си купат метла и да си сметат по двор.
Паѓаат уште лисја.
Апсолутно се согласувам,и со мислата и со овој дел од постот,но не тврдам дека некој друг треба да се согласи со ова.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Реми

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Нејќам да ги исчитам 13те страници зашто се полни со офф топик.

До девојката која ја отвори темата, дечкото никогаш нема да ја остави девојката и да биде само со тебе. Во реалниот живот така одат овие работи.
Тој цела година од тебе добивал секс и само секс, може и плус некое психичко опуштање, ама главната причина поради која вие се гледате ЦЕЛА ЕДНА година е сексот. Зошто да си ја уништува врската која ја градел со години а со тоа и другата девојка?
Ете вака размислува тој.

Не сакав да бидам сурова, ама шансите тој да ја остави девојката се минимални, скоро никакви.
Една година ситуацијата е константна. Мој совет до тебе е да го оставиш, да си продолжиш со животот, да флертуваш, да се посветиш на тоа што го работиш/студираш.

• Ми се допаѓа
Реакции: elizabetta and Saladin