Дефинирај го зборот спонзоруши преку примери...ќе ти докажам форумски.ај срцка докажи ми го спротивното
А на друг начин (меѓу мене и тебе) докажано е, нема потреба да измислуваме топла вода по втор пат.
Дефинирај го зборот спонзоруши преку примери...ќе ти докажам форумски.ај срцка докажи ми го спротивното
ама ке се разведеме ... жими све ...Дефинирај го зборот спонзоруши преку примери...ќе ти докажам форумски.
А на друг начин (меѓу мене и тебе) докажано е, нема потреба да измислуваме топла вода по втор пат.
жено...не можам јас 250 страни да читам за спонзор Венко, Чмарољуб, Драгослав или слично, не навлегувам во туѓи дебати... или посочи некој факт како мажите се спонзоруши или да напишам дека аргументите не ти се валидни и да продолжиме на друга тема.ама ке се разведеме ... жими све ...
ај прочитај цела тема и таму има пример и не ми врти сега мене, тебе , топла вода ...
еј од тебе човек не бива ... не се 250 него 13 и прво ми викаш дај ми пример па сега не те интересират другите проблеми и ај сега кажи ти каков факт сакаш а?жено...не можам јас 250 страни да читам за спонзор Венко, Чмарољуб, Драгослав или слично, не навлегувам во туѓи дебати... или посочи некој факт како мажите се спонзоруши или да напишам дека аргументите не ти се валидни и да продолжиме на друга тема.
И не ми ја пренасочувај темава со разводи, зш офтопик си.
Еден куп непотребни анализи и изигравање паметњакович од вевес за да на крај пак се направи анализа.
Абе јас тоа го разбирам и сфакам но секој за своето мислење и став си смета дека е продуктивно.Непотребна анализа = непродуктивна дискусија.
И вие над мене ноууу офтопик.
Абе јас тоа го разбирам и сфакам но секој за своето мислење и став си смета дека е продуктивно.
А офф топик има еден куп,кој е неизбежен кога станува збор за вакви теми.
Не еден пат имам изнесено став дека советите од страна можат да бидат само штетни,поготово дадени на форум од луге кои ниту ги познаваме,ниту се потполно запознаени со нашиот проблем.
Ако се секаваш,дури се имаа пријавено и психолози на форумот,кои итекако се сметаа за компетентни.
Друго е оставање на свое мислење и дискутирање на соодветна тема,а сосема друго е наметнување на своето мислење како решавање на соодветен проблем.
Апсолутно се согласувам,и со мислата и со овој дел од постот,но не тврдам дека некој друг треба да се согласи со ова.Денес баш во мисла на денот постирав нешто слично - Советот е најнепотребното нешто на светот. Умниот нема потреба од него, а глупавиот и така не го користи.- М.Вознјак. фино.
Јас не сакам мудрувања за сосем небитна причина и анализа за некој што не постои на форумов, ниту како витуелна личност, а особено со непостоечки мислења. Јас го изнесувам очигледното, односно суштинското кое е произнесено од дотичната пеперутка ( ваљда така и е никот). Моралноста не е за молзење, у осталом не е питање кое ме засега мене или тебе, така што светогледите наместо да пикаат нос во нечија приватност и да осудуваат треба да си купат метла и да си сметат по двор.
Паѓаат уште лисја.
Vrska koja trae recisi godina dena, a momceto ima vrska od 7-8 godini I pokraj site rizici toj prodolzuva da see gleda so "zabranetata "devojka no vrskata so negovata devojka ne ja prekinuva