да, жените покажуваат тоа што се нуди на пазарот. дај бре не играјте тука. јас па мислев дека темата е синдром Александра од Битола.затоа дека мажите се спонзоруши
да, жените покажуваат тоа што се нуди на пазарот. дај бре не играјте тука. јас па мислев дека темата е синдром Александра од Битола.затоа дека мажите се спонзоруши
да, жените покажуваат тоа што се нуди на пазарот. дај бре не играјте тука. јас па мислев дека темата е синдром Александра од Битола.
Не е заинтересиран, забранетата кога тогаш ќе ја откачи, а другата верна ќе ја земе. Години се тоа сепак 8 години ваооо.... долг период се врзале. Сама си кажа му нуди забава, само за забава е таа врска со забранетата. А долгата врска не верувам дека би бил доволно глуп да ја прекине.Da no zosto ne prodolzuva samo so Edna
Е тука би се сложил, поготово во вториот дел. Но она што пеперутчето треба да го сфати додека не е доцна е дека од ова што го пиша ти, нема да се смени ситуацијата. Пошо очигледно, типот и нема нит желба нит аир од работа.Е абе светоињи сфатете дека за нешто се потребни двајца. Колку проста, а мудра реченица. Дека нема подолго без пократко, дека нема топло без ладно и дека нема варање без уште еден. Во голем број случаи варачот останува со својата официјална девојка, но во еднаков број на случаи варачот останува со својата втора девојка. Еден куп можни сценарија и уште толку непотребни анализи за правење паметњакович или изигравање на оној видовитиот од Велес.
Зошто дотичниот оди со двете? Пошо му се сака, пошо убаво му е двострано да е облеан со љубов и секс. На пример да е на работа или да има хоби, односно да не го арчи времето како што замајува две празноглави единки на понежниот пол, нема да се бара "битната" причина за курташак играње.
Моме , не е тој несфатлив него ваљда му одговара да е така. Да не изиграваме ние поротници и судии, како е што е , ако имаш чувства и ако сакаш да бидеш само ти и тој разговарај чисто да си видиш на што си оти штом дечково не реагира мене тоа ми укажува дека таман му е него. Ова се со добра намера е немој да сфатиш погрешно, имав ваква слична ситуација еднаш.Zosto deckoto prodolzuva so dvete?
Ednata mu nudi sigurnost a taa "zabranetata" mu nudi opustenost, zabava,odlicen sex...
nesvatliv e...
затоа дека мажите се спонзоруши