Тајна врска со зафатен дечко

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
да, жените покажуваат тоа што се нуди на пазарот. дај бре не играјте тука. јас па мислев дека темата е синдром Александра од Битола. :zelen

:zelen

19-clouded-leopard-625x450.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Sweetgirl1605 and 048

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Da no zosto ne prodolzuva samo so Edna
Не е заинтересиран, забранетата кога тогаш ќе ја откачи, а другата верна ќе ја земе. Години се тоа сепак 8 години ваооо.... долг период се врзале. Сама си кажа му нуди забава, само за забава е таа врска со забранетата. А долгата врска не верувам дека би бил доволно глуп да ја прекине.

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Знам многу врски што ете "фраерот" останува со таа девојка што помалку време оди.Нешто почнало да чкрипи во долгата врска па за утеха си наоѓа нова девојка,а се плаши да ја расчисти старата.
Полесно му е да лаже дека е со другарите одколку да биде искрен,па продолжува да оди од сожалување или ете толку години биле во прашање,а не сваќаат дека покасно уште поголемо повредување настанува од кога тогаш ќе се дознае се.

• Ми се допаѓа
Реакции: "Peperutka"

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Е абе светоињи сфатете дека за нешто се потребни двајца. Колку проста, а мудра реченица. Дека нема подолго без пократко, дека нема топло без ладно и дека нема варање без уште еден. Во голем број случаи варачот останува со својата официјална девојка, но во еднаков број на случаи варачот останува со својата втора девојка. Еден куп можни сценарија и уште толку непотребни анализи за правење паметњакович или изигравање на оној видовитиот од Велес.

Зошто дотичниот оди со двете? Пошо му се сака, пошо убаво му е двострано да е облеан со љубов и секс. На пример да е на работа или да има хоби, односно да не го арчи времето како што замајува две празноглави единки на понежниот пол, нема да се бара "битната" причина за курташак играње.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Е абе светоињи сфатете дека за нешто се потребни двајца. Колку проста, а мудра реченица. Дека нема подолго без пократко, дека нема топло без ладно и дека нема варање без уште еден. Во голем број случаи варачот останува со својата официјална девојка, но во еднаков број на случаи варачот останува со својата втора девојка. Еден куп можни сценарија и уште толку непотребни анализи за правење паметњакович или изигравање на оној видовитиот од Велес.

Зошто дотичниот оди со двете? Пошо му се сака, пошо убаво му е двострано да е облеан со љубов и секс. На пример да е на работа или да има хоби, односно да не го арчи времето како што замајува две празноглави единки на понежниот пол, нема да се бара "битната" причина за курташак играње.
Е тука би се сложил, поготово во вториот дел. Но она што пеперутчето треба да го сфати додека не е доцна е дека од ова што го пиша ти, нема да се смени ситуацијата. Пошо очигледно, типот и нема нит желба нит аир од работа.
ИСтотака варање покрај тоа што е производ од немање ништо попаметно да се прави, е и незадоволство од самиот себе пред се`. Тој што ќе има урамнотежен живот, полн со разноликост (работа,секс,муабет,рекреација,итн.) нема време да помисли да го зголемува едното поле на цена на останатите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Zosto deckoto prodolzuva so dvete?
Ednata mu nudi sigurnost a taa "zabranetata" mu nudi opustenost, zabava,odlicen sex...
nesvatliv e...
Моме , не е тој несфатлив него ваљда му одговара да е така. Да не изиграваме ние поротници и судии, како е што е , ако имаш чувства и ако сакаш да бидеш само ти и тој разговарај чисто да си видиш на што си оти штом дечково не реагира мене тоа ми укажува дека таман му е него. Ова се со добра намера е немој да сфатиш погрешно, имав ваква слична ситуација еднаш.