Искрено јас и не ги пратам многу овие а и не ми се нешто посебни иако мислам дека ќе ги гледам од сега само заради овој пар на видево кој ги немав погледнато до сега ама благодарение на melpomena ги погледнав и ме наполнија со позитивна енергија
Да,еве ги оние кои останаа во шоуто.дали се објавени видеата од овој викенд што беа?
Откако Зафирчев и Јелена отпаднаа, слабо ги гледам.![]()
ЗнамЗафирчев беше присилен да го напушти поради повреда кога имале проба

Па и Јелена си замина самата,не ја исфрлија...девојката си има работа во Париз ми се чиниОткако Зафирчев и Јелена отпаднаа, слабо ги гледам.![]()
Ако треба да бирам меѓу двата пара кои останаа, Маријана дефинитивно.Финалето е во петок?
Исти чекори, истата финта со расоблекување, исти алишта, исто се. Благордарни да се што не ги дисквалификуваа! Секој танц си има свои стандардни чекори, сите кореографи земаат и црпат идеја од негде, ама притоа разработуваат сопствена кореографија, сигурна сум дека многу од елементите од ова шоу се земени од некаде, ама барем се сместени во поинаква кореографија. Да не го заборавам фактот дека двајцата се ужасно антипатични, Илија ми се чини дека е преслаб и дека сето тоа си го крие со големото его. Па уште она кога ќе го каже дека не се караат веќе