Танц со ѕвездите

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Искрено јас и не ги пратам многу овие а и не ми се нешто посебни иако мислам дека ќе ги гледам од сега само заради овој пар на видево кој ги немав погледнато до сега ама благодарение на melpomena ги погледнав и ме наполнија со позитивна енергија :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ice_Man and melpomena

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Не сте ми нешто активни во последно време на темава...да се навратиме и бидеме во тек за мене ова до сега е ВРВ

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Откако Зафирчев и Јелена отпаднаа, слабо ги гледам. :zelen

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Откако Зафирчев и Јелена отпаднаа, слабо ги гледам. :zelen
Па и Јелена си замина самата,не ја исфрлија...девојката си има работа во Париз ми се чини :) Ако треба да бирам меѓу двата пара кои останаа, Маријана дефинитивно.Финалето е во петок?
ПС:Откако отпаднаа Викторија и Нермин,не следам веќе ни јас :zelen
А да,и еве кои пет настапи според мене,беа најдобри,то ест по што ќе ја памтам првава сезона:

1.

2.

3.

4.

5.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Мене не ми се допаѓаше Лоба, мислам девојката е супер, се гледаше дека се труди и карактерно е многу позитивна, ама не ми играше убаво. Најмногу ми се допаѓаа Зафирчев и Наде, Зафирчев играше како да танцувал цел живот. Штета што се повреди. Исто омилен пар ми се Атанас и Јована, посебни позитивни зборови за Јована, девојката е премила, скромна, вистински професионалец, се гледа дека го проучи Атанас и виде која му е комфортна зона, се познава дека го извлекува максимумот од него а никогаш не е напната, напорна или да се преправа како што тоа го прават други од танчериве. Мислам дека заради неа толку ги засакав како пар. Ми беше криво кога Будимир испадна, кај неа ми се чини најголем напредок имаше, од груба ракометарка се претвори во женствена дама.

Ова е мојот топ 5:

5.
4.
3.
- Алал за оргиналноста.
2.
1.
Ова е толку добро што не се познава кој е ѕвездата а кој професионалецот!

Ќе го ставев танцот на Илија и Марјана на Smooth Criminal од Мајкл Џексон, се дури не видов дека му е копирана од друго шоу.|-( Исти чекори, истата финта со расоблекување, исти алишта, исто се. Благордарни да се што не ги дисквалификуваа! Секој танц си има свои стандардни чекори, сите кореографи земаат и црпат идеја од негде, ама притоа разработуваат сопствена кореографија, сигурна сум дека многу од елементите од ова шоу се земени од некаде, ама барем се сместени во поинаква кореографија. Да не го заборавам фактот дека двајцата се ужасно антипатични, Илија ми се чини дека е преслаб и дека сето тоа си го крие со големото его. Па уште она кога ќе го каже дека не се караат веќе|-(

Сакам Атанас да победи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha and The Tramp

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
А ме интересира..шоуво заврши?
И ако заврши кои беа победници??

• Ми се допаѓа