Си давам дозвола да те прашам неколку деликатни прашања...Не знам дали ова беше заради мене зошто се изјаснив кој ми е фаворит,али како и да е ќе си дадам дозвола да ти одговорам.Сега ќе ти објаснам зошто Викторија Лоба е мојот фаворит:Прво,Викторија секад е насмеана и секогаш знае да те расположе.Шо е тоа кога гледав последниот пат една шо играше само се мрште цела емисија не ја видов да се насмее?Сакам весели и ведри луѓе,Викторија дефинитивно е една од нив.Ја сакам многу нејзе,можам да кажам дека според мене таа е Number1 од македонската естрада,може и пошироко.Едноставно знае да направе да биде интересно.Обожавам додека ја гледам.Исто така,морам да нагласам дека е преубава девојката и баш сакам женска ми да биди како неа,и во душа и на лик.Едноставно според мене Викторија Лоба е перфектна.И така,јас сум за неа
Ја знаеш Лоба и приватно? Затоа што гледано реално скоро никој од јавните личности не се исти пред и зад камерите.
Второ... По описов што го даде, ти како да бираш Miss World а не девојка што танцува...
Можеби е убава(зависно од критериумите што си ги имаш за убавина) ама што мислиш ти за нејзиното танцување?
Во ред е, чим ти е фаворит значи и тоа ти се допаѓа(играњето) ама не го нагласи тука, што значи и не ти е толку важно како игра...
Се согласувам со тебе, дека намуртеноста на сцена не буди добри вибрации кај гледачите, ама оние што ги гледаат чекорите на играчите баш и нема да ја гледаат во лице, ќе ги гледаат нозете и телото како се усогласени со ритмичките движења.