Стриптиз

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
хахаххах ми текна на стриптизо пред неколку дена шо му го праев на едно чупе во соблекувалната пред 100 луѓе внатре...
ме прекина патикаат шо ја фрли професоро по мене инаку ке станеше жешко за малку ...

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Се замолуваат женските од Македонија почесто да го практикуваат стриптизот за да ги задоволат фантазиите на нивните момчиња... Се замолува Владата да изгласа закон за стрпитиз со кој сите девојки ке мораат да игратстриптиз за нивните момчиња секогаш кога тоа ќе биде побарано од нив, а во спротивно казната е доживотен затвор... Се замолуваат машките што повеќе да се активни и после пружаниот стриптиз да ги задоволат женските желби и потреби.... Кој е за приклучете ми се со ми се допаѓа..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ivan|BB-LIfestyle

Нов член
28 март 2012
8
6
3
31
Дали ве предизвикува или не? Дали би сакале Стриптиз како предигра?
Женска ми ми има играно стриптиз неколку пати и мислам дека е стварно многу секс и ок како за предигра. Сега имам еден проблем... Она мене ме тера да и играм стриптиз, ама мислам дека не би можел... :rolleyes

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас играв стриптиз на собиранка, пошо си избрав предизвик, на вистина сум слаба јбг... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Не би рекла стриптиз туку сензуално играње како еден вид предигра и на предиграта:):) Убаво е, ама не го практикувам често иако дечко ми се топи на тој ден, Сааааамо во мноооогу посебни пригоди... не сакам да изгуби од значење:):)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Нека ми игра типацот мене бе, после радо ќе му се придружам. :giggle
Инаку вака интересно делува, не да не, ама не со се` на изволте бре.
Ја би да пробам (со избраникот ofc), ама на помистериозни начини, со повеќе teasing.
Жаде работа, ју ноу.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нека ми игра типацот мене бе, после радо ќе му се придружам. :giggle
Инаку вака интересно делува, не да не, ама не со се` на изволте бре.
Ја би да пробам (со избраникот ofc), ама на помистериозни начини, со повеќе teasing.
Жаде работа, ју ноу.
Не му играш стриптиз на Легионерот? Пу!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Џубре, само ми ја издаваш приватноста. :^)
На Леги и леп денс и се` што треба за Височеството да е задоволно.
И тоа на оваа песна!
Види, јас и тој, нашата животна прича.

р.ѕ. Не сум оф топик, ипак за стриптиз збориме.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo