Сте биле ли досега ограбени?

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
да бе
пред еден месец ракијата цела туба ни ја украдоа
и ги знам кој се
затоа се бегат од мене абе ко мислиш ке ги тепам :zelen
иначе после ги фатија...кој се и шо се и тубата ја најдоа..

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Сум била....Една во автобус....ми го украле паричникот,а јас не сум се ни свестила...една баба дури кога се симнаа ми вика ..провери дали ти е се во ташна едни 2 се врткаа околу тебе ,и видов новчаникот опп го нема ...пријавив ама џабе:eek
Инакуу и од тарасата ни имаат земено 2 пара панталони и маички...И тоа нови...Само што си ги купив...
Иии машина за перење ни имаат украдено од влез..Кога се селевме...Моите ја биле оставиле машината во влез и тоа 3 саати беше оставена само ...кога се вративме ја немаше...
Се прашувам кој ли ја имаше таа храброст да ја земе машината и да ја симнува 5 спрата без лифт...будали луѓе :eek
:)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Не сум бил до сега.
Хахахаха доколку некој сака да влезе прво би бил пречекан од германски овчар, а внатре или застрелан или избоден со сабја:D:D:D:D.
Чекам сеуште од уличниве јунаци кои патролираат :D.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Varosanec

Староседелец
27 мај 2012
67
24
1,008
38
На клупата крши дујкан
Лани добро ме ограбија, на викендица ми собраа се што вредеше некаде околу 30-40 000 денари, имам тројца осомничени и годинава нека му ја мислат тие тројца ке ги следам цело лето и ако видам само еден доказ дека еден од нив е нека му ја мисли што ке прави, пријавив вполиција а се што ке посади годинава тој ке добија само гола земја. Еден од нив доби добар благослов зеде еден сор за сечење не е многу вреден ама нов беше и му реков на еден внуците да си ги исечат рацете со тој сор што го зеде и отогаш бега каде што ке ме види :p тој е најосомничен засега :)

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Дааа ме ограбија и тоа на факултет пред испит!!!:gjavol Ми го земаа мобилниот (стар месец дена) од џеб.Ништо не осетив затоа што бев ептен потресена околку испитот и приметив кога седнав во амфитеатар за да видам колку е саат,џабе пријавив ама пуста надеж се надевав дека ќе ми го најдат |-(

freak

Староседелец
18 јуни 2012
190
120
1,043
27
Битола
Ме немаат мене лично украдено, но еднаш порано ни влегоа дома во подрумот и се лом направија ама не најдоја ништо особено :cool:

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Никад не су ме стварно украле у а продавницу некопут деси се украдев ме 10-20 денара зашто не броју паре кт ми вратив кусур.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Кога се вселував во новиот стан, уште првите денови.Не знам која им беше поентата затоа што станот беше ама баш буквално празен.Вратата беше ептен стара и беше лесна мета.
Сега со новата врата полесно се спие :D

4 телефони, кеш, платежни картички, лична карта, возачка,пасош.. пред неполни 2 недели и тоа во друг град.2 минути невнимание и тоа ми се случи.
А поим немав зашто ташничката не ја носев со себе.Секогаш ја носам со себе знаејки дека се’ чувам во нејзе.
Требало да биде јебига.
Не знаете како е да си во друг град, без возачка, без телефон, без саат без кеш.Да ти иде да седнеш на улица и да плачеш :D
Најкриво ми беше за контактите во телефоните.
А најболно за вадење на документи нови.