Сте биле ли досега ограбени?

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Дали до сега ве имаат ограбено?

Во автобус најмногу се краде, исто така и кога пазарувате непто па може и на каса да ве укради касиерката. Или пак во некој кафич, кафана или во такси.

Дали ви се има случено такво нешто до сега, и што сте превземале околу тој проблем?

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Не. И верувам некој ако проба, и да го видам, лошо ќе си пројде. :)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Значи пред 2 години...
Си идев на кај дома. Зборував на моб. и некој од назад ми дојде ме турна на земја, ми ја удри неколку пати главата од земја и ми го зеде моб. и кај останав без моб. најмал проблем, останаа доживотни последици..
Од тогаш навечер само в центар одам сама :)

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Ме имаат ограбено ама дома. Дојде едно девојче, не знам на кој начин влегла, ја видовме и ја избркавме. По некое време се сетив да проверам да не фали нешто. Девојчето ми ги украло патиките. А само што си ги купив.:( :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
точак, доби га на ен бе а сликичики : ) hh брее ама сам ги собираја Ч ) и точак га снема од подрум, ана доста мало дете беше
: ) голем точак а ја мал : )

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
сум бил пред две години ми го зедоја компјуетеро и нешто пари и ... тогаш се искарав со џандарите, му реков нека се молат да не ги фата оти а оги фатам мамицата ке му е**м ке ги отепам двајцата и тој еднио ми вика мам ане смејш така , не смејш да ги напаѓаш. вие реков не се секирајте само ак оги фатите јас ке ги средам.. се расправаме со џандаро и м ивика ке те носам в станица заради непочитување на полицаец, му викам ти кај сакаш носиме ама само ако ако ги фатите ке го добијат заслуженото... и ги фатија жими тасета...