Специјален поздрав до...

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
До Nighty

Марио Балотели на Твитер: Не се грижете навивачи на Ливерпул, дефинитивно нема да испаднете оваа сезона. На 21-ви декември настапува крајот на светот :)

(wasntme)

ХАХАХАХАХАХАХАХА

Хммм... Навивач на Јунајтед цитира и прати ѕвезда од нивниот минатогодишен кошмар...
Интересно! :giggle

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Хммм... Навивач на Јунајтед цитира и прати ѕвезда од нивниот минатогодишен кошмар...
Интересно! :giggle

Еј сега нема што да кажеш па мора со тоа да се вадиш...Што ако сум навивачка на Јунајтед,за тоа го поштуем :p

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Еј сега нема што да кажеш па мора со тоа да се вадиш...Што ако сум навивачка на Јунајтед,за тоа го поштуем :p

Не се вадам со „тоа“, цело време потенцирам дека сте навивачи на УТД, а најмалку си гледате за вашиот клуб...
Тоа е тоа, опсесија, шта чеш? :giggle

Хехе, да не спамираме, СП и до тебе. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Една специјалка до сите оние на кој што знам одприлика дека им се допага а плус сакам да си ги поздравам :sreken
Luckky JaMi WomanInRed Lady*(фалиш девојче (talk) ) Kitty Anastasija Sarah Bibi@ Taa Sum.. и уште една посебна личност сакам да си ја поздравам од причина што само таа може да направи да се засрамам од своите постапки овде,па и ке ја спомнам,кој што сака нека мисли,едноставно имам почит и воодушевување од такви личности lady_blue

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Една специјалка до сите оние на кој што знам одприлика дека им се допага а плус сакам да си ги поздравам :sreken
Luckky JaMi WomanInRed Lady*(фалиш девојче (talk) ) Kitty Anastasija Sarah Bibi@ Taa Sum.. и уште една посебна личност сакам да си ја поздравам од причина што само таа може да направи да се засрамам од своите постапки овде,па и ке ја спомнам,кој што сака нека мисли,едноставно имам почит и воодушевување од такви личности lady_blue
Најдобра е!!! Фала на поздравот :* Поздрав до сите назад (hug) :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Најдобра е!!! Фала на поздравот :* Поздрав до сите назад (hug) :sreken

Се мислев која од двете да ја закачам :) :* ....но можев да бидам погрешно сватена и ја одбрав другата.
Фала ти за возвратениот поздрав. Лаки е секогаш во вистински момент присутна (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Luckky

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Фалаа,сепцијален поздрав до тебе и до сите наведени овде (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and melpomena