Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Same.
А да прашам што се подразбира под ова запознавањево? ’’Здраво, јас сум Трпе, јас сум Парис Хилтон, мило ми е, чао.’’?
Јака муда ако се запознам со некого кога после пет минути ќе ме заборави. (освен ако не му влепам еден сочен шамар) :Д
од нашиве би сакал да се запознаам со Игор Џамбазов , Сеад Џигал и Леа ( шо има напраено преработка на не заборавај со ај кју) и трендо сакав да го запознаам ама сега полсабо.. инаку со познатите фаци во држава се знам со Неколку Новинари Саше Ивановски -Политико , ептен јако бате си живејме многу, со Роберто Беличанец имам седено на кафе, со Тони михајловски во прилеп во Ди каприо пред неколку годин иседевме на кафе...
Сакам да се запознаам со многу познати личности. На пример со Мајк Петон, Кевин Мур, Џордан Рудес, Џон Мијанг, Мајк Мангини, Мајк Портној, Дејв Шериниан... Има многу на мојава листа.