Собиранки.... (договарање - тука)

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
@Saladin што бидна? Тебе те тагирам, бидејќи само ти остана потврден на темава.
@Ita откажа, @antonio исто така ми пиша слабо за после ... за останати незнам кој би доаѓале, никој ништо конкретно не се изјасни на темава ...

Ќе се иде денес или не?
Да знам дали да тргам.
А може и покасно да е собиранката, што мене ми одговара, 17 ч. беше порано закажана поради @Ita бидејќи и одговараше порано, али бидејќи нема да може она да дојде денеска, може и покасно да е.

Само ептем малце ќе сме ... можда е најбоље да оставиме за кога ќе се собереме повеќе луѓе.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Бидејќи минатава сабота не се собравме и ја одложивме собиранката, сега оваа сабота од 18. се чекаме кај чешмичките во градски парк, јас и @Ita и ќе седнеме во Тениското, па на некој ако му е рано може и од 19 / 20 ч. да ни се придружи.
Да не ве тагирам сите посебно, ќе си прочитате тука во темава, таман денес сме среда, има време до сабота да се организираме како што треба.
Или ако не ви одговара од 18 ч. кај чешмичките да се чекаме, слободно давајте предлози :)

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio, Saladin and escape

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Епа добро де ако ви е топло во 19 нека биде, ама џабе пак нема да дојдете :(
@antonio ти ќе дојдеш?
Искрено и мене појше ми одговара во 19 ч. ... да преместиме наместо од 18 во 19 ч. одговара?

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Епа значи утре во 19 часот кај чешмите во парк поточно тениското. Би ми било мило ако можете да дојдете ако не здравје колку сме толку сме, ќе ве озборуваме да си знаете :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Епа значи утре во 19 часот кај чешмите во парк поточно тениското. Би ми било мило ако можете да дојдете ако не здравје колку сме толку сме, ќе ве озборуваме да си знаете :D
Се знае без да кажеш. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast