Собиранки.... (договарање - тука)

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Епа ете ајде сабота нека е, гледам на повеќето ви одговара во сабота, мене секако не ми одговара утре, веќе сум договорена, па ете нека е сабота.
Како што спомна @Ita во парк, можеме да се чекаме кај чешмичките како минатиот пат кога се собравме во парк, па да продолжиме некаде, Тениското, Занзибар, Костарика и сл. тука се сите во близина.
Само за време да се договориме, од 17 ч. ви одговара да се собереме?
@antonio, @Falanga, @Saladin, @Umpurance, @Abraxas, @existence, @/-\|o0(/-\|y|o$3 ...

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio, Saladin and escape

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Само мажи на собиранкава, а од жениве
@Ita веќе ме одби...повеќепати. Остај шо ме одбива и ќе ме одбива допрва туку и од ноември месец не сака оглас да ми објави у групата дека барам една секси кумановчанка шо се искара со една баба на автобуска :(

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
@Ita веќе ме одби...повеќепати. Остај шо ме одбива и ќе ме одбива допрва туку и од ноември месец не сака оглас да ми објави у групата дека барам една секси кумановчанка шо се искара со една баба на автобуска :(
Не сме бе само мажи :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
хахахаха е не ми се верува хахаха со тој оглас џигерот ми го извади :D
и знаеш изгледа во сабота ќе сме си само ја и @Beauty&Beast, пукни :mstickle