Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ! може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна ХаванаМоже може , и утре не би било лошо
Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ! може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна ХаванаМоже може , и утре не би било лошо
Еми можно е да се дојде, и онака ми е блиску . Да видам утре на факсот, и после тоа може да се изоде во Хавана.Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ! може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна Хавана
Епа те чекаме понареден викенд, откако ќе си ја дадеш сестра ти па наредниот мора со тебе собиранка една како тоа...сакам и јаааааа!
Не не, затоа е форумов, за да си останеме анонимни, да не речат после комшиите Миле вака Миле онакасеа ке ви кажам
ке си дадеме опис....пример ја и ГосоТ сме човечиња со долга коса
виткана....јас носрам ранец на мене....а да си стаеме слики...пошто вака нема да се познаеме сигурно
Не туку а-акај него доаѓај на собиранкааа утре во ‘ попладне парк 8 чешмичкиаа ?! !?!
Е сега веќе значи сме три женски...и јас сум 95 % сигурна дека утре ке се дружимеЗначи ме бива за организација да сибам векот Петок е денот, за саат ќе се договриме накнадно али ќе биде попладневна собиранка, да завршиме сите со обавези ти реков ми рече Јас, ти, Македонец , мислам дека и cakar_ulav ќе ни се приклучи... И секако readhead да не бидам само ја женско мада не би ми сметало Енибади елс?!