Собиранки.... (договарање - тука)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ! :giggle може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна Хавана :rolleyes:
Еми можно е да се дојде, и онака ми е блиску :):). Да видам утре на факсот, и после тоа може да се изоде во Хавана.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Utre zbirno mesto park, kaj 8te cheshmichki vo 19:00 h :))) ili nakaj 18:00 sakate za da imame vreme za se?! :D I ushte edno prasanje: kako ke se poznaeme? Hahahhahaha maskite site po edna ruza za devojcinjata :p taka ke ve poznaeme nie, nie nemora nisto da kupuvame :) hahahhahaah

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
сеа ке ви кажам
ке си дадеме опис....пример ја и ГосоТ сме човечиња со долга коса
виткана....јас носрам ранец на мене....а да си стаеме слики...пошто вака нема да се познаеме сигурно :zelen
Не не, затоа е форумов, за да си останеме анонимни, да не речат после комшиите Миле вака Миле онака :frantic:rofl

Не туку а-акај него доаѓај на собиранкааа утре во ‘ попладне парк 8 чешмички :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Значи ме бива за организација да сибам :cenzura векот :giggle Петок е денот, за саат ќе се договриме накнадно али ќе биде попладневна собиранка, да завршиме сите со обавези ти реков ми рече :sreken Јас, ти, Македонец , мислам дека и cakar_ulav ќе ни се приклучи... И секако readhead да не бидам само ја женско :p мада не би ми сметало :rofl Енибади елс?! :^)
Е сега веќе значи сме три женски...и јас сум 95 % сигурна дека утре ке се дружиме ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble