Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ!Може може, и утре не би било лошо
![]()
може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна Хавана 
Утре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ!Може може, и утре не би било лошо
![]()
може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна Хавана 
Еми можно е да се дојде, и онака ми е блискуУтре сум јас со обавези, НЕМОЖЕ!може ако сакаш да се најдеме у гужвана на отварање летна Хавана
![]()

. Да видам утре на факсот, и после тоа може да се изоде во Хавана.
)) ili nakaj 18:00 sakate za da imame vreme za se?!
I ushte edno prasanje: kako ke se poznaeme? Hahahhahaha maskite site po edna ruza za devojcinjata
taka ke ve poznaeme nie, nie nemora nisto da kupuvame
hahahhahaahЕпа те чекаме понареден викенд, откако ќе си ја дадеш сестра ти па наредниот...сакам и јаааааа!![]()
мора со тебе собиранка една како тоа

Не не, затоа е форумов, за да си останеме анонимни, да не речат после комшиите Миле вака Миле онакасеа ке ви кажам
ке си дадеме опис....пример ја и ГосоТ сме човечиња со долга коса
виткана....јас носрам ранец на мене....а да си стаеме слики...пошто вака нема да се познаеме сигурно![]()

Не туку а-акај него доаѓај на собиранкааа утре во ‘ попладне парк 8 чешмичкиаа ?! !?!

Е сега веќе значи сме три женски...и јас сум 95 % сигурна дека утре ке се дружимеЗначи ме бива за организација да сибамвекот
Петок е денот, за саат ќе се договриме накнадно али ќе биде попладневна собиранка, да завршиме сите со обавези ти реков ми рече
Јас, ти, Македонец , мислам дека и cakar_ulav ќе ни се приклучи... И секако readhead да не бидам само ја женско
мада не би ми сметало
Енибади елс?!
![]()