Собиранки.... (договарање - тука)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Priroden
Па ако е така не оди ни во Капиштец ,еве сега имаше обид за атентат на приватно лице

Кој бил среќникот што сакале да го утепаат? И кај точно во Капиштец било ова? Едни едно кажуваа на вести друго, а ја ништо ни видов ни слушав.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Ita незнам точно али мислам дека одма после Зебра на паркинг еден кај црвените кули,фактички карши Завод негде .

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Ајде доста со оф-топик :)

Малце касно пишав, заборавив вчера да пишам, но кој прочита и сака да дојде, слободно нека дојде.
Денес од 17 ч. од другиот форум на кој што сум членка, е организирана собиранка во Хазард (кај Железничка) да поиграме билијард.
Сите се форумџии, и е форумџиска собиранка, па кој сака и од овој форум слободно нека дојде ... битно е да се дружиме ;)
Хазард - 17 ч. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno and Saladin

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Јас и @Saladin изигравме неколку партии, партнери бевме и победивме :D

И на крај епилогот од собиранката и изјавата на денот: Го изгубивме колата, па го летивме со аутобус :D
За појаснување на останатите ... идеме цело друштво во Хазард (Железничка) да играме билијард.
Одлична беше собиранката, изигравме, се изнасмеавме, се позабавувавме ... и следува најјакиот момент на крај.

Бидејќи јас сум шоферката, се враќаме дел од екипата до паркингот за да тргаме, и ОП нема кола :D
Ми ја дигнал пајак зашто после 15 часот паркингот бил само за резиденти од зградата, а собиранката беше од 17 ч. и оп нема кола ... јебига, не го видов знакот, си паркирав, и одма тргнав кон Хазард :)

Сите скоро загрижени што ми ја нема колата, а јас мука си немам, се смеам ко одлепена ... смешно ми дојде, идам по колата и оп ми ја нема :zelen а јас сум премногу лабава личност, па што и да се деси, секогаш ја гледам позитивната страна од случката, и секад си фаќам сеир колку и да е нешто сериозно ... барем се изнасмеавме сите на крај.
И најважно од се' ... се возев со БУС ... ете и тоа чудо се деси денеска, да се возам јас со бус на враќање со екипата, ова денес ми е можеби се' на се' вкупно 10-ти пат во мојот живот како се возам со бус :D
Се' е документирано со фотографија :cool:

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јас и @Saladin изигравме неколку партии, партнери бевме и победивме :D

И на крај епилогот од собиранката и изјавата на денот: Го изгубивме колата, па го летивме со аутобус :D
За појаснување на останатите ... идеме цело друштво во Хазард (Железничка) да играме билијард.
Одлична беше собиранката, изигравме, се изнасмеавме, се позабавувавме ... и следува најјакиот момент на крај.

Бидејќи јас сум шоферката, се враќаме дел од екипата до паркингот за да тргаме, и ОП нема кола :D
Ми ја дигнал пајак зашто после 15 часот паркингот бил само за резиденти од зградата, а собиранката беше од 17 ч. и оп нема кола ... јебига, не го видов знакот, си паркирав, и одма тргнав кон Хазард :)

Сите скоро загрижени што ми ја нема колата, а јас мука си немам, се смеам ко одлепена ... смешно ми дојде, идам по колата и оп ми ја нема :zelen а јас сум премногу лабава личност, па што и да се деси, секогаш ја гледам позитивната страна од случката, и секад си фаќам сеир колку и да е нешто сериозно ... барем се изнасмеавме сите на крај.
И најважно од се' ... се возев со БУС ... ете и тоа чудо се деси денеска, да се возам јас со бус на враќање со екипата, ова денес ми е можеби се' на се' вкупно 10-ти пат во мојот живот како се возам со бус :D
Се' е документирано со фотографија :cool:

Ха! а баш те праша некој кај ја имаше паркирано, дали ти истекува тикетот за паркинг... Бери умот за натака :zelen
Јас баш некни реков да ја затворам сезоната на собири, ете бев денес на два, а до викенд ме чека и една свадба на близок другар. Му еем матер изглеа ќе мора да функционирам сукцесивно со факсов, наместо викендиве кои ги планирав за учење. :(

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Beauty&Beast жално за колата ,само си требала ако веке паркираш на тоа место да си извадиш една гума и да си ја ставиш во гепег , па нека дига ;) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Да не сакате на 05.10 да идеме заедно на плоштад за ѕвезденото небо за Тоше? После може некое кафе (само што јас ќе си носам една другарка со мене, е се надевам :) )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да не сакате на 05.10 да идеме заедно на плоштад за ѕвезденото небо за Тоше? После може некое кафе (само што јас ќе си носам една другарка со мене, е се надевам :) )

А на 04.10? :kafe
Викендов сум Скопје силом прилика па ако е некој расположен за во недела нека пише, М.Ј.-Арсенал завршува околу 19.00 значи околу 20.00 би било во ред.
Не знам обично каде се собира црно-белска раја ама каде и да е не е важно, ко воли нек изволи :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Abraxas, escape and Ghtalpo