Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Абе ако дојде екипа на екипа да се тепаат ко овие вечерва, ќе те прашам дали е безбедно :D
Такви екипи ги имаш и во аЈродром и во Ѓорче. Мислам дека малку преувеличуваш за Чаршија. Пред 10 години можда ќе се сложев со овој муабет....

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Priroden значи би те и би ве замолил да не зборите за нешто што е не точно и што некој поединци во и надвор од форумов што мислат ...
Секогаш од кога знам за себе не сум правел разлика помеѓу Чаир и Козле,Ск Север и Аеродром,Г Баба и Влае или Топанско и К Вода ,
така да чаршиски моабети има секакви ,кој со кого оди ,кој се развел ,а очигледно на народов тоа му е работа (свој леб јаде ,туѓо гајле бере),
незнам од кај си и кој ти ја полни главата со јужен ветер и кажи ми зошто да не одиш во Чаир ???
Јас секој 3 ден сум во или фурна или во Г Баба , не гледам разлика или страв некој што вие го пропагирате со години , па има пукање да ,има сегде има и кај мене во К Вода има и имало од секогаш, кажи ми причина зошто да не идеш ,па и во чаршија сум скоро секој ден ?!?!
Па ако е така не оди ни во Капиштец ,еве сега имаше обид за атентат на приватно лице ,и што ај лугјево да не излагаат од дома ?? Јас не те разбирам тебе ,а и другиве би рекол Голи Курац,или од оние со совршни бракови и врски ?!
Слободно оди си кај сакаш не е забрането ,а никогас проблемот не си ти ,секој што ке проба да ти наштети кај и да си без причина па барем од моја страна следува казна и тоа јака со последици ,па не Чаир кај сака нека биде , па нека пријавува кај сака после !!
И каде да се каже веке да се тргне од тие глави веке еднаш и таа етикета за споменатите населби што по некој краткоумци ,а ги има многу не се одело !!!

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Верувај ти дека ќе ја казнат онаа екипа што синоќа се тепала, директори блиски до албанската партија во влада. :D
Или мисслеше ти ќе ги казниш? :D

Jaсно де, може и кола да те згази додека си на тротоар, али пак стои, многу немирно се осеќам кога минам низ чаршија. И доста е офтопик од мене.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И мене не ми е баш исто кога треба да одам од другата страна на Вардар. И јас ко @Priroden не се осеќам сигурно и немам толку доверба во мулти-култи мамбо-џамбото кое се сервира. Во Капиштец не е баш секојдневие каубојски пресметки, остри погледи кои бараат закачка и сл. Ни под разно не се обидувајте да ги споредувате Чаир, Топанско и остали населби од другата страна на Вардар со К.Вода, Капиштец и сл.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@existence за кого како со споредбите ,а за некој ако неможе да се споредуваат тоа си е негово мислење!
Кажи ми на што мислиш ни под разно баш ме интересира ??

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зборете што сакате ама сите знаеме дека после Камени Мост нема соживот. Преку ден да одиш те гледаат како да си турист некој, а не па навечер кога има се и сешто. Пробај прошетај околу полноќ штом толку си сигурен дека ништо нема да ти направат. Затоа ако треба да одам натаму гледам тоа да е што побрзо.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Altaïr тоа се твој предппоставки само ,а реалниот живот и соживотот и слободата на движење што вие поединци ја као ограничувате е спротивна на вашите мислења ,а јас нема што да пробувам ,пробувам само патики или кондури,така што не изигравајте ИЗМЕЌАРИ на поедини и Титови креации на луѓе !
Врати се малку погоре ,а тамо пишав дека секој 2 ден сум натака и не ги гледам разликите и тие ваши пропагирања на ограничувања и нез што ?!

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Pica pica

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Altaïr навистина имаш дојдено у парк на собиранка?
Немам. :)

@Altaïr тоа се твој предппоставки само ,а реалниот живот и соживотот и слободата на движење што вие поединци ја као ограничувате е спротивна на вашите мислења ,а јас нема што да пробувам ,пробувам само патики или кондури,така што не изигравајте ИЗМЕЌАРИ на поедини и Титови креации на луѓе !
Врати се малку погоре ,а тамо пишав дека секој 2 ден сум натака и не ги гледам разликите и тие ваши пропагирања на ограничувања и нез што ?!
Добро така нека биде.

Последна промена од модератор: