@Priroden значи би те и би ве замолил да не зборите за нешто што е не точно и што некој поединци во и надвор од форумов што мислат ...
Секогаш од кога знам за себе не сум правел разлика помеѓу Чаир и Козле,Ск Север и Аеродром,Г Баба и Влае или Топанско и К Вода ,
така да чаршиски моабети има секакви ,кој со кого оди ,кој се развел ,а очигледно на народов тоа му е работа (свој леб јаде ,туѓо гајле бере),
незнам од кај си и кој ти ја полни главата со јужен ветер и кажи ми зошто да не одиш во Чаир ???
Јас секој 3 ден сум во или фурна или во Г Баба , не гледам разлика или страв некој што вие го пропагирате со години , па има пукање да ,има сегде има и кај мене во К Вода има и имало од секогаш, кажи ми причина зошто да не идеш ,па и во чаршија сум скоро секој ден ?!?!
Па ако е така не оди ни во Капиштец ,еве сега имаше обид за атентат на приватно лице ,и што ај лугјево да не излагаат од дома ?? Јас не те разбирам тебе ,а и другиве би рекол Голи Курац,или од оние со совршни бракови и врски ?!
Слободно оди си кај сакаш не е забрането ,а никогас проблемот не си ти ,секој што ке проба да ти наштети кај и да си без причина па барем од моја страна следува казна и тоа јака со последици ,па не Чаир кај сака нека биде , па нека пријавува кај сака после !!
И каде да се каже веке да се тргне од тие глави веке еднаш и таа етикета за споменатите населби што по некој краткоумци ,а ги има многу не се одело !!!