Компетентност, убавина, запознаеност, за сите три постојат завети што ме ограничуваат до каде можам да се докажувам, на тоа мислев.Колку повеќе ми објаснуваш толку повеќе ми станува поенигматично,едното,друго и трето!???
Не го гледам тоа реално шоу, така да незнам, но верувам дека би била убава дружба доколку нема провокатори и сеирџии.Битно е биде убава дружба а не како овде на форумов...едни зборат,други сеир читаат....Некогаш ми личи форумов како во Големиот брат....
Дали ти би го разбила митотза тоа кој стои зад мониторот, како и константното зборење тука на форумот дека луѓето (не) се исти како во живо и би се појавила на собиранка?Колку повеќе ми објаснуваш толку повеќе ми станува поенигматично,едното,друго и трето!???
Битно е биде убава дружба а не како овде на форумов...едни зборат,други сеир читаат....Некогаш ми личи форумов како во Големиот брат....
Да, имам намера коначно да се појавам со цела моја убавина и живо заинтересирана да ти го видам носот(немаше ли поубава слика да најдеш или фереџе да туреше)??Секој човек има четири лица-напред,назад, лево и десно.... а за разбивање мит..хм.глупости живи е тоа, повеќе ме интересира навистина дали се некои такви како што ги имам замислено и за какви се претставуваат овде.Дали ти би го разбила митотза тоа кој стои зад мониторот, како и константното зборење тука на форумот дека луѓето (не) се исти како во живо и би се појавила на собиранка?
Ете јас се имам појавено и планирам пак, ако се собереме нели.
Ти само појави се, јас ќе се потрудам да бидам што поприроденДа, имам намера коначно да се појавам со цела моја убавина и живо заинтересирана да ти го видам носот(немаше ли поубава слика да најдеш или фереџе да туреше)??Секој човек има четири лица-напред,назад, лево и десно.... а за разбивање мит..хм.глупости живи е тоа, повеќе ме интересира навистина дали се некои такви како што ги имам замислено и за какви се претставуваат овде.
Тоа и го сакам,да бидеме тоа што сме.Ти само појави се, јас ќе се потрудам да бидам што поприроден
Еве предлог од мене, утре во 19:30 во градски парк. Одговара?Ајде нека се искажат сите кој ке дојдат ,да не кружиме натака навака и нека се одреди место и време и готово !?!?
Јас сум слободна секој ден после 16 часот....А да си напраиме една пробна собиранка на скајп? Ко што тргнала работава освен виртуелно да се собереме не гледам друг начин