Кој не би сакал да запознае позната личност. Сите тоа го сакаме ама ретко кој признава.Јас сакам да дојдам, многу. И да Ве запознаам, посебно обожавателот на Мојс ( @Outrider )...
Јас би сакала тебе да те видам, а и ти должам подарок, би сакала кога ке си тука да се раздолжимеБи сакала да запознаам некои ликови од форумов кои со години ги читам и за кои сум сигурна дека се такви какви се и во реалноста. Кога со години ги пратиш знаеш од прилика какви размисли имаат.Е тие би си ги задржала како пријатели за навек.Не би напоменувала посебни имиња.Пошто не сум често во Мк би можела да пишам спонтано кога ќе сум таму па да се најдеме некаде.
Ама тоа коа ќе дојде време.
Ништо не ми должиш,а дека ќе се видиме во тоа сум сигурна и баш ме радува таа средба : ))Јас би сакала тебе да те видам, а и ти должам подарок, би сакала кога ке си тука да се раздолжиме![]()
А како тоа петок и недела, а сабота? Ако сме сериозни би можеле да се собереме тие што сме во можностПеток и недела сум во Скопје ако има собиранка пишете дотогаш, расположен сум за запознавање со сите, но @Outrider има предност, ако сака че му појдам и Битола.![]()
Петок и недела сум во Скопје ако има собиранка пишете дотогаш, расположен сум за запознавање со сите, но @Outrider има предност, ако сака че му појдам и Битола.![]()
А како тоа петок и недела, а сабота? Ако сме сериозни би можеле да се собереме тие што сме во можност![]()