Смртта на Витни Хјустон...

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Што мислите, што изгуби светов, со нејзиното заминување?
И дали е во ред што додека полицијата извршувала увид, познатите личности сепак си ја одржале забавата меѓу кои и Витни требаше да биде дел...

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Тоа со забавата, малце дисреспект е, меѓутоа кога ќе видиш дека сите само пари и слава ги интересира...

Во секој случаш штета за Витни, и покрај сите пари и слава, некако не ми стои дека беше среќна во животот...

• Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Тоа со забавата, малце дисреспект е, меѓутоа кога ќе видиш дека сите само пари и слава ги интересира...

Во секој случаш штета за Витни, и покрај сите пари и слава, некако не ми стои дека беше среќна во животот...

јас баш мислам што така со насмевка и оддадоа почит.. што на неа се сеќаваат со убавини...

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Јас би рекла срамота за забавата. Ќе прашате зошто? Можеби и навистина мислеле да и оддадат почит на тој начин, но сепак, како што се вика, телото сеуште не е оладено, а тие забава во нејзина чест. Нејзиниот труп во соба, полицијата истражува кои се причините, а тие во истиот хотел, со длабоки деколтиња и високи штикли, прават забава во нејзина чест. Според мене, не е убаво, сепак.

Почит до неа, лесна и земја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Јас би рекла срамота за забавата. Ќе прашате зошто? Можеби и навистина мислеле да и оддадат почит на тој начин, но сепак, како што се вика, телото сеуште не е оладено, а тие забава во нејзина чест. Нејзиниот труп во соба, полицијата истражува кои се причините, а тие во истиот хотел, со длабоки деколтиња и високи штикли, прават забава во нејзина чест. Според мене, не е убаво, сепак.

Почит до неа, лесна и земја.
забавата беше нешто наменета за греми наградите...

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Да, знам, дури и самата Витни се подготвувала за забавата..останува моето мислење непроменето, не морало па и да се направи на крај.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Што мислите, што изгуби светов, со нејзиното заминување?
И дали е во ред што додека полицијата извршувала увид, познатите личности сепак си ја одржале забавата меѓу кои и Витни требаше да биде дел...
1 личност помалку, нароман, како што разбрав од тоа починала ете тоа изгуби светот, инаку секој ден умираат илјадници луѓе и повеќе од глад па?
Или како што викат „1 умира, милиони плачат, 1 милион луѓе умираат никој не плаче„

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
1 личност помалку, нароман, како што разбрав од тоа починала ете тоа изгуби светот, инаку секој ден умираат илјадници луѓе и повеќе од глад па?
Или како што викат „1 умира, милиони плачат, 1 милиони луѓе умираат никој не плаче„
trajche јас не ја слушав Витни кој знај колку ама те молам барем ден два имај почит кон умрената... за неколку дека не разговараме дали била наркоман или не ...а сега овие ден-два за разлика од нејзините колеги и пријател ида ја испочитуваме нејзинаат душа...

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Што изгуби светот?
Еден моќен глас, ма што глас, гласиште. Жената која го испеа мега-хитот I will always love you и милиони други.
И јас мислам дека забавата не им требаше. Па, уште недоумрена беше што се вика, тие таму се забавуваат...
Не знам, невкусно...

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
Штета за ќерката,читав што се и се случило кога дознала за мајка и ,па згора на се не ја ни пуштиле да си ја види...
Како и да е Витни нема песна која не е хит,па ќе си ја слушаме ние а верувам и следните генерации .