Смртта на Витни Хјустон...

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
види не можиш да го наречиш некој човек наркоман. пред се поради почит кон него како човек а потоа и како еден од најубавите гласови во светот.. таа можеби почина од то но сепак пред се беше и пејачка. Не ми ејасно зошто луѓето ги памтиме по лошо работи а не по добрите..?

од една страна можи да се речи дека толку имале и тие почит кон нивната пријателка и колешка ама пак од друга страна би рекол дека можи на тој начин и оддаваат почит преку забава и пеејќи ги нејзините песни.. Пример зошто на погребот на Тоше весна бејби побара еден аплауз наместо 1 минутно молчење. ? затоа што тоше и витни живееа за публиката и тој аплауз им беше доволен да се чувствуваат сакано и почитувано.
Не ја слушав, не ја обожавав не сум нејзин фан и не знам што добро направила. Единствено што знам за неа е дека беше наркоманка и си го кажав моето мислење :D

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Не ја слушав, не ја обожавав не сум нејзин фан и не знам што добро направила. Единствено што знам за неа е дека беше наркоманка и си го кажав моето мислење :D
па и јас не ја слушав ама сепак имаше добар глас.. јас по тоа ке ја памтам ти памтија по шо сакаш.. твое право..:)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Баш си во право:)
Пеела за пари,си се дрогираше,пак нејзино право и како што и сите ќе умреме си отиде.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Нешто интересно. :)
Хахаха крајот е најак со Пол Макартни и заверата дека бил умрен и го замениле со друг човек за да не им пропадне кариерата и скриените пораки во песните:)
Зашто Курт ништо не зборна ич во клипчево бе:banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca